Slavni Rus prorekao: Evo kada će Đoković da pretekne Federera po broju gren slemova!

Jevgenij Kafeljnikov ubeđen da će Novak biti najbolji svih vremena i da je samo pitanje vremena

  • 14

Novak Đoković je već sada među besmrtnicima tenisa posle osvajanja Rolan Garosa. Najbolji teniser sveta sada je uspeo u nečemu što nikome nije pošlo za rukom još od Roda Lejvera 1969. godine, kada je legendarni Australijanac držao u svojim rukama sva četiri Rolan Garosa.

>>> SAD SI UZ'O PARIZ, NOVAČE! Đoković osvojio Rolan Garos i 12. gren-slem!

>>> DRUGI tvit Marijeve majke posle Noletove pobede će vas baš oduševiti! (FOTO)

Đoković sada ima 12 gren slem trofeja i izjednačio se sa Rojem Emersonom, koji ih ima isto toliko. Novaku fal još pet ''mejdžora'' da se izjednači, a šest da prestigne Federerov rekord, za koji su mnogi mislili da nikada neće biti oboren.

Međutim, sada su mnogi ubeđeni da će Novak to sigurno uraditi. Među njima je i bivši ruski teniser i nekadašnji gren slem šamion, Jevgeni Kafeljnikov, koji je oduševljen posle Novakove pobede u Parizu dao svoju prognozu.

- Pitanje sada nije da li će Đoković srušiti Federerov rekord, već KADA će to uraditi. Moje predviđanje je do kraja 2018. godine - napisao je Kafeljnikov.

Foto: Guliver/ Mario Pietrangeli/Getty Images Foto: Guliver/ Mario Pietrangeli/Getty Images

>>> Legao u srce koje je nacrtao na šljaci: On je Novaku dao dozvolu za najemotivniju proslavu (FOTO) (VIDEO)

Da li i vi delite mišljenje slavnog ruskog tenisera? Da li će Novak uspeti da nadmaši Federera i postane najbolji teniser svih vremena po osvojenim Gren slem trofejima?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule

    5. jun 2016 | 20:20

    To vise uopste nije toliko vazno. Nole je vec medjunarodnog ne smrtnici ma tenisa, a o ljudskim, moralnim, patriotskim, odnosom prema zivotu, porodici, skromnosti, zahvalnosti drugim ljudima, uticaja na omladinu, to je to i tu je neprevazidjen .

  • Ddare

    5. jun 2016 | 20:42

    Ima 29 god.sa njegovim nacinom zivota i posvecenosti sportu igrace jos bar 4 god na vrhunskom nivou tj.jos 16 g.s-ova..konkurencija je sve slabija tako da po meni obara federerov rekord lagano...mislim i da ce postati najstariji igrac koji je osvojio g.s i da ce najduze od svih igrati tenis..moje misljenje...

  • Drasko

    5. jun 2016 | 20:29

    Ako bog da hoce ako ne iduce godine za 2-3 sigurno hoce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA