Svi smo utrnuli kad je propuštao meč lopte, a šta je Novaku tad prolazilo kroz glavu? (VIDEO)

Vrlo iskreno, kroz osmeh olakšanja, najbolji teniser sveta se osvrnuo na situaciju iz četvrtog seta finala Rolan Garosa

  • 0

Preplavljen emocijama bio je Novak Đoković nakon velikog finala Rolan Garosa, u kom je končano prigrabio titulu koja mu je falila, kompletiravši gren slem u svojoj karijeri.

Đoković je istakao u izjavi za "RTS" da je prezadovoljan atmosferom od prvog dana turnira, rekavši da se nekako drugačije osećao kako je stigao u Pariz.

>>> Slavni Rus prorekao: Evo kada će Đoković da pretekne Federera po broju gren slemova!

U finišu četvrtog seta, Novak je prokockao svoj prvi servis gem za pobedu, a potom je iskoristio tek treću meč loptu.

To je Novak znao da objasni.

- Meč nije počeo baš najbolje. Borio sam se sa svojim nervima. Mislim da od početka drugog seta pa do 5:2 u četvrtom, igrao sam možda i najbolji tenis na šljaci. A onda posle dosta emocija. Iako sam istreniran da mislim samo na naredni poen, ali svi smo mi ljudi.  Nisam mogao da zanemarim osećaj da sam na nekoliko poena od titule. I, izgubio sam svoj servis-gem, i naredni. Onda, op, 40:15... Tad sam stvarno morao da zagrizem.

>>> DRUGI tvit Marijeve majke posle Noletove pobede će vas baš oduševiti! (FOTO)

- Dobro sam odservirao dvaput što mi je pomoglo. Potom i taj poslednji poen, nekoliko razmena sa osnovne linije... zapravo, ne sećam se ni ja šta se sve tu dešavalo, stvarno sam samo gledao da ostanem u poenu, samo sam se nadao da će on da pogreši, što i jeste - rekao je najbolji teniser sveta, a potom posvetio pobedu:

- Životu, ljubavi koja nas ispunjava, svim ljudima koji su mi dali toliko toga. Jelena Genčić, moj pokojni đed... bez njih svega njih ovo ne bi bilo moguće, ali ni bez moje žene, deteta... Ovo je jedan od dva najlepša trenutka u karijeri - rekao je Novak Đoković.

>>> Legao u srce koje je nacrtao na šljaci: On je Novaku dao dozvolu za najemotivniju proslavu (FOTO) (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA