≫ 

Ispovest Novakovog navijača kida internet: Zbog Đokovića sam imao najbolji seks u životu

Za ovakve trenutke se, kažu, živi

  • 12

Naš čovek, gastarbajter iz Pariza, čije ime nije poznato redakciji, ni ne mora da bude, jer identitet junaka ove priče nije najvažnija stvar, već ono što mu se desilo u danu velike pobede Novaka Đokovića

>>> Pitanje svih pitanja: Koliko je zaista potrebno Novaku da bude najbolji svih vremena? (VIDEO)

Priča ovog Srbina za samo nekoliko sati postala je apsolutni hit na internetu, u nastavku ćete videti i zbog čega.

Pre nego što pređemo na stvar, odnosno krenete da čitate njegovu avanturu, iskoristićemo priliku da mu pošaljemo najveće pozdrave najpre zbog toga što je svoj posao ugrozio odlaskom na finalni meč, ali i zbog još jedne mnogo lepe situacije na koju je posebno ponosan i zbog koje mu pomalo i zavidimo.

>>> Rafalima iz Kalašnjikova slavio Noletov trijumf: Da li je ovo najluđi Đokovićev navijač? (VIDEO)

Ovo je ispovest anonimnog Srbina o "najlepšem danu u njegovom životu", koju je podelio sa svima nama i hvala mu na tome, jer priča je zaista sjajna, pod uslovom da nije izmišljena, naravno. Komentar je ostavljen na sajtu bulevar.b92.net.

Živim par minuta od terena...

Radim kao vozač autobusa u Parizu već par godina. U nedelju sam po rasporedu bio druga smena, što je značilo da neću moći da gledam našeg profesora. U ponedeljak pitam gazdu da proba da mi sredi slobodan dan ili da promenim smenu. Odgovor je bio da nema šanse jer su dvojica na odmoru. Tuga...

>>> OVAKO SE SLAVI KRUNA U PARIZU: Raspevani Novak se javio sa privatne žurke (VIDEO)

U petak pred nadređenima polako krećem da kašljem, uz grimase navodno izazvane bolom u glavi. U nedelju ujutru javljam da sam zakucao u krevetu. Francuz poludeo. Znate koliko mi nije bilo bitno ako njegov bes izazove otkaz? Veoma...

>>> Slika Novakove i Marijeve mame je zapalila društvene mreže, ali ovaj detalj sigurno niste primetili (FOTO)

Drugar mi uzima kartu preko nekih dilera, za pozamašnu sumu. Nije mi žao. Naravno, juče uživanje ceo dan, najlepši dan u mom životu, ali bukvalno. Pijan sam otišao na Šatrije sa par drugara.

Pola meča u Đokovića, pola u prelepu devojku sa Jamajke. Razmenili smo nekoliko pogleda, u razmeri 57 prema 2. Ja sam naravno pogledao tih 57 puta. Na kraju, posle pobede i onog sunca, skupim (ono što Đoković vuče po terenima već godinama) priđem, ozbiljno sam se preznojio ispod pazuha od treme prilikom razgovora.

>>> PEVAJ, JUNAČE, TI SI PONOS SRBIJE: Đoković iz srca peva “Bože pravde” u Parizu! (VIDEO)

Ispotavilo se da će ići u kafić u koji sam ja navodno planirao da idem. Da skratim. Oko tri jutros joj slomim otpor. Odvedem u stan i...

najlepši seks u životu.

Budim se pre sat vremena pored nje zaljubljen kao šimpanza. Ona je otišla, sad čekam bilo kakvu poruku ceo dan. Mozda sam i otkaz dobio, ma ljudi za ovakav dan se živi. Nole i ja dobili! Nole, brate, hvala ti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA