PARTIZAN ŽELI DA VRATI RADOVIĆA! Grobari i dalje pamte ONAJ gol Dnjepru (VIDEO)

Iskusni fudbaler već je dobio unosnu ponudu, ali...

  • 10

Partizan izgleda sprema bombu koja će obradovati navijače - konačno bi mogao da se vrati Miroslav Radović!

Iskusni napadač je bio član Partizana bio je od 2003. do 2006. godine, kada je osvojio jednu titulu prvaka države. Bio je i saigrač sa sadašnjim trenerom Ivanom Tomićem, a "Sportski žurnal" prenosi da u Humskoj pažljivo osluškuju planove Radovića, koji je jedan od najzaslužnijih što je ljubljanska Olimpija osvojila titulu.

Ističe se da je Radović dobio unosnu inostranu ponudu, a u klubu se nadaju da će popularni Mire krenuti putem emocija i još jednom obući crno-beli dres.

Radović je u klub iz Ljubljane došao iz kineskog drugoligaša Hebeja, a ranije je sa velikim uspehom igrao za varšavsku Legiju (73 gola na 308 utakmica), toliko da ga u Poljskoj smatraju jednim od najboljih stranih fudbalera.

Jedan od golova koji je obeležio njegov mandat u crno-belom dresu postigao gol za pobedu nad Dnjeprom u Ukrajini i istorijski plasman u osminu finala Kupa UEFA.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    7. jun 2016 | 08:33

    Који би то тандем био-Радовић-Илић. Као у једном филму,"стани, не знаш ко те јури". Тотални старачки дом у најави.

  • teo

    7. jun 2016 | 05:05

    Bila bi to ogromna greska. Za Klub je mnogo bolje da se orjentise na igrace koji se priblizavaju svojim najboljim godinama, dakle na one koji imaju od 21-24/5 godina , koje kad se dodatno oplemene mozes i dobro prodati i zaraditi preko nasusni novac. Mire jeste bio igracina, tehnicar kakav se retko srece, ali njegovo je proslo. Nemojmo se zavaravati, on ipak opada u formi i njegov doprinos ekipi nije ni priblizno kao pre. Emocije su jedno a stvarnost drugo.

  • Kan tengri

    7. jun 2016 | 09:39

    Jel to onaj najbolji napadac u regionu o kome se prica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA