≫ 

Venger izabrao Hrvatsku za favorita iz senke na Evropskom prvenstvu (VIDEO)

- Prosto morate da se zapitate zašto oni ne bi bili favoriti - tvrdi menadžer Arsenala

  • 20
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Fudbaler Arsenala Arsen Venger analizirao je reprezentacije za predstojeće Evropsko prvenstvo, a za favorita iz senke proglasio je selekciju Hrvatske.

Igrači Antea Čačića igreće u grupi D, a rivali su Španija, Češka i Turska.

- Jedan tim koji ima kvalitet da bude veliki favorit, a o kom niko ne priča, definitivno je Hrvatska - rekao je trener Arsenala, i potom obrazložio.

- Kada pogledate kakve igrače imaju... Kovačić, Rakitić, Modrić, Lovren, i ostali koje sam možda zaboravio, prosto morate da se zapitate: zašto oni ne bi bili favoriti? Oni bi mogli da budu veliko iznenađenje - rekao je Venger.

Prvi meč Hrvatska igra 12. juna na "Parku prinčeva" u Parizu protiv Turske, potom sledi dvoboj sa Češkom u Sent Etjenu 17. juna, a poslednji susret u grupi Hrvati igraju sa Špancima 21. juna u Bordou.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    7. jun 2016 | 19:34

    A da li se Venger zapitao zasto duze od deset godina nista nije osvojio?

  • Dragan

    7. jun 2016 | 19:47

    Stvarno imaju dobar tim ali gledajuci ovu sliku gore sa ovim sarenim stucnama zakljucio sam da verovatno imaju i cipkaste gace.

  • Dekotro

    7. jun 2016 | 21:00

    Ne mogu da navijam za Hrvate i Albance! Za sve ostale mogu, ali kad igraju ova dva tima jednostavno uvek navijam protiv njih. jbg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA