Tim Gaučosi pobedio na WINNER STAYS BELGRADE (FOTO)

Već od prvog dana takmičenja na WINNER STAYS BELGRADE turniru u malom fudbalu, tim Gaučosi je pokazao sve ono što je potrebno za dolazak do vrha, kreativnost, borbenost i odlučnost

  • 0

Put do trona nije bio lak, konkurencija je bila žestoka, a svaki od 40 timova je na svoj način doprineo spektaklu u kojem su Beograđani imali prilike da uživaju poslednja četiri dana.

Timovi su se borili do poslednje sekunde, a svaka od 40 prijavljenih ekipa je na svoj način doprinela spektaklu u kojem su Beograđani imali priliku da uživaju poslednja četiri dana.

Foto: Promo Foto: Promo

Ipak, tim Gaučosi je pokazao kako, uz svu fudbalsku veštinu, najbolje mogu da se prilagode modifikovanim pravilima, koja je posebno za ovo takmičenje osmislio Nike, brend poznat po inovacijama i globalni organizator turnira.

Svaka utakmica je trajala osam minuta, a svaki pogodak je dodatno skraćivao susret za jedan minut, što je primoralo sve fudbalere da pokažu visok stepen kreativnosti i prilagođavanja, a turnir učinilo posebno atraktivnim i na momente vrlo napetim i neizvesnim.

Foto: Promo Foto: Promo

- Baš je bilo zahtevno, utakmice su kratke i praktično nemate pravo na grešku. Ali to nas je dodatno motivisalo da u ovom vrhunskom ambijentu na Kalemegdanu odnesemo pobedu. Momci su presrećni i jedva čekamo globalno finale - izjavio je strelac pobedničkog tima Miljan Radmanović.

Finalu je prisustvovao i fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović koji je oduševljen veštinom i entuzijazmom učesnika:

- Sve vreme sam komentarisao kako bih najradije obukao patike i priključio se momcima - rekao je Nemanja Mihajlović.

Foto: Promo Foto: Promo

Pobedom na WINNER STAYS BELGRADE, tim Gaučosi osvojio je put na globalno WINNER STAYS finale koje se održava 18. juna u Parizu, upravo u vreme trajanja Evropskog prvenstva u fudbalu.

Želimo im mnogo sreće!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA