Nekada je pričao da Novak ima SARS i ptičiji grip, ali ovo posle Rolan Garosa niste očekivali!

Nekada je bio najveći kritičar Novaka, a sada ima samo reči hvale na njegov račun

  • 12

Među igračima koji su na društvenim mrežama hvalili Novaka Đokovića posle osvajanja Rolan Garosa, bilo je i jedno ime koje je posebno privuklo pažnju.

Nekada veliki Đokovićev rival, Endi Rodik, koji je svojevremeno bio najglasniji u prozivkama na račun aktuelnog vladara svetskog tenisa, sada je potpuno okrenuo ploču.

>>> Ovo niko nije očekivao: Rodik brutalno spustio novinara koji je hteo da isproziva Đokovića (FOTO)

Poznato je kakva je tenzija vladala na Rodikovim i Đokovićevim mečevima, gotovo na ivici incidenta, a Amerikanac je Novaka posle određenih predaja zbog povreda i problema sa disanjem ironično izjavljivao da Đoković ima sve moguće bolesti sveta, od SARS-a, preko ''ptičijeg gripa'', pa nadalje.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ipak, sada ni Rodik nije ostao imun na Đokovićev uspeh, koji trenutno u svojim rukama drži sva četiri pehara sa Gren slem turnira. Posle pobede nad Marijem, imao je samo reči hvale.

>>> KAŽU DA NE MOGU UVEK DA POBEĐUJEM, ALI... Izjave u kojima se jasno videlo da će Novak osvojiti RG!

- Nerealna generacija. Tri od četiri momaka je osvojilo dvanaest ili više gren slemova igrajući u isto vreme. Trka za najboljeg svih vremena je još živa i dobra. Čestitam, Novače - napisao je Rodik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soma

    8. jun 2016 | 17:12

    Jeste Novak predavao mece u to vrijeme,zna se i zbog cega a Rodik posle zavrsetka karijere nije ni jednu ruznu rijec na Novakov racun izgovorio

  • Boki

    8. jun 2016 | 15:53

    Ko prati tenis,zna da je Rodik od povlacenja sa terena vise nego korektan prema Novaku u svojim izjavama.

  • 565

    8. jun 2016 | 17:31

    Sada nesto razmisljam, koliko je poraza Novak imao ove godine?? Ja mogu da se setim dva? Zbog infekcije ociju je predao Lopezu i u Rimu? Da li je to sve i da li je to tacno. Pomoc...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA