≫ 

Bivši fudbaler Zvezde isekao Soraju?

Stefan Mihajlović osumnjičen je da je napao starletu i isekao je po vratu i stomaku

  • 7

Bivši fudbaler Crvene zvezde Stefan Mihajlović osumnjičen  je da je napao i nožem povredio poznatu starletu Soraju Vučelić.

>>> Mihajloviću preti kazna od 12 godina zatvora?

Starleta je isečena po vratu i stomaku, kako prenosi "Informer"

Mihajlović je inače sin poznatog bivšeg igrača Radmila Mihajlovića a trenutno je u fazi suđenja za to što je kolima udario čoveka i teško ga povredio.

Još uvek nije poznato kako je došlo do incidenta. Pokušali smo da dobijemo Soraju Vučelić i od nje čujemo šta se dogodilo, ali je njen telefon bio nedostupan.

Inače, Mihajlović je poznat po fenomenalnom golu makazicama koji je dao dok je igrao za Zvezdu. On je inače dete Zvezde i za prvi tim je igrao od 2013 do 2014. a onda je prosleđen u Slobodu iz Užica.

Navodno se sve desilo u vili Mihajlovića na Senjaku, pre dve večeri. Mediji prenose da su oboje bili pripiti, a zanimljvo je da je Stefan ustvari bivši dečko Soraje Vučelić. 

Sve je počelo od bezazlene svađe, kada je Mihajlović izvadio nož i posekao je po stomaku i vratu. Ona je otišla u Urgentni centar gde su joj sanirali povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    8. jun 2016 | 22:09

    Jao, žao mi je Soraje. Devojčice, pazite se i ne kopirajte Soraje, opasno je to.

  • brana

    8. jun 2016 | 23:28

    E pa ako ke dao gol makazicama na trening utakmici onda i ne mora da odgovara pred zakonom!Ne znam dal se ovde neko zaje**va pa pominje ovog bahatog klinca da je poznat po ovom golu?!Pa svako ko je igrao fudbal u zovotu duze od 2 hodine dao je neki lep gl pa opet mu to ne daje za pravo da sece ljude ii pravi opasne prekrsaje i bezi s lica mesta pa posle zove taaaju da ga vadi!Bruka smo sa sudstvom.

  • Uros

    9. jun 2016 | 07:59

    Je l' Soraja kod njega na Senjaku polagala ispite psihologije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA