≫ 

Mažića sačekalo iznenađenje na aerodromu pred put na EURO

Srpska sudijska trojka bi trebalo da sudi i završnicu Evropskog prvenstva

  • 7

Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje u petak i kao što je poznato, nacionalni tim Srbije se neće naći u Francuskoj. Da naša zemlja tih mesec dana, koliko traje EURO, u fudbalskom smislu ne bude "zaboravljena", pobrinuo se srpski sudijski tim koji čine Milorad Mažić, Dalibor Đurđević i Milovan Ristić.

Oni su u ponedeljak direktnim letom za Pariz otputovali na EP gde ce boraviti od 10. juna do 11. jula i na najbolji mogući način, kao što to sezonama iza nas rade, reprezentovati državu Srbiju na smotri evropskih reprezentacija.

EURO 2016: Koga ste pogrešno zalepili u Paninijev album?

Otišli su u miru i tišini. Onako kako su se pripremali poslednjih 15-ak dana.

Ipak, da sve ne bude bas tako " mirno i tiho" pobrinulo se 50-tak mladih kolega i koleginica, sudija FS Beograda, koji su u najvećoj tajnosti pripremali iznenađenje za nas najbolji srpski tim.

- Sačekali su ih ispred pasoške kontrole aerodroma Nikola Tesla i poželeli im srećan put i što duži ostanak na prvenstvu - saznajemo iz izvora bliskih sudijskoj organizaciji.

Takođe, poklonili su im uramljenu sliku sa našeg "večitog derbija", uz želju da ih sreća i zdravlje prate na ovom putu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Mažic i saradnici su se zahvalili na ovom lepom gestu mladih kolega i obećali da ce dati sve od sebe na EURU - da budu dostojni reprezenti svih sudija, FS Srbije i građana Srbije.

Prethodno veliko takmičenje, SP u Brazilu su odlično odradili i tako praktično stekli simpatije visokih zvaničnika UEFA koji iz dana u dan ukazuju veliko poverenje srpskom sudijskom timu.

Ocekuje se da će Mažić i ekipa suditi samu završnicu EP (polufinale ili finale), a nešto slično je najavio i hrvatski "Vecernji list" u svojoj analizi o tome zašto njihovih sudija nema na velikim takmičenjima.

(M.M/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA