≫ 

Čović zapalio baklju uz pesmu koja simbolizuje rušenje Partizana, Radonjić bežao od varnica (VIDEO)

Predsednik crveno-belih pridružio se pirotehničkom šou programu sa terase nakon što ga je pogodila pesma sa razglasa

  • 16

Burno je bilo na proslavi Zvezdine titule na Malom Kalemegdanu! Vatromet, pesma Delija i pirotehnika na terenima crveno-belih na beogradskoj tvrđavi bili su znak da je ekipa Dejana Radonjića pobedila Partizan i odbranila pehar šampiona Srbije. Žurka je mogla da počne.

>>> BLAM GODINE NA ZVEZDINOJ PROSLAVI: Vasa Micić poveo čuvenu grobarsku pesmu (VIDEO)

Slavlju su se pridružili i igrači, ali i rukovodioci kluba na čelu sa predsednikom Nebojšom Čovićem, koga je pogodila jedna pesma, pa je zapalio i baklju. Ipak, moglo se primetiti i da nije preterano vičan s upotrebom pirotehnike, pa je nekoliko varnica po glavi zbog toga dobio i Dejan Radonjić, koji je bio u njegovoj blizini.

>>> ŽURKA NA KALIŠU: Pogledajte najbolje fotke sa Zvezdine proslave!

>>> Dok su igrači Partizana dobijali medalje, Džikić oduševio Zvezdine igrače (VIDEO)

Čović je želeo da upali baklju kada je sa balkona krenula pesma, koja se najčešće pušta sa razglasa Pionira, koju peva Bora Đorđević ''Ponosan budi''.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon što je dobio asistenciju za paljenje baklje, Čović je sa balkona zapevao i mahao bakljom, a nekoliko varnica je završilo u kosi Dejana Radonjića, koji se izmakao. Zatim je predsednik crveno-belih želeo da baklju podigne zajedno sa trenerom, a i tom prilikom je Radonjić isprskan sa nekoliko varnica po glavi, što se moglo videti na snimku.

Pogledajte kako je sve to izgledalo i kako su svi sa baklona reagovali kada je Luka Mitrović poveo ''Ko ne skače, taj je Grobar''. Ko je iz Zvezdine delegacije smirivao tu pesmu, a ko se pridružio Zvezdinom kapitenu.

Napomena: Zabranjeno preuzimanje i korišćenje snimka bez dozvole portala Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA