Bjelica morao da se vrati u SAD zbog povrede: Neizvestan nastup u kvalifikacijama za Rio?

Nemanja Bjelica se vratio u SAD gde je morao na dodatne preglede zbog upale nerva, posle čega je počeo rehabilitaciju

  • 3

Loše vest za selektora košarkaške reprezentacije Aleksandra Đorđevića stižu od menadžera Nemanje Bjelice, koji je potvrdio da je srpski reprezentativac morao da se vrati u Ameriku zbog upale nerva, zbog čega će nekoliko nedelja biti na rehabilitaciji.

Do početka kvalifikacija ostalo je manje od mesec dana, pa je pitanje da li će Bjelica uspeti da se oporavi.

- Nemanja je otišao u Mineapolis na planirani sastanak sa novim trenerom i generalnim menadžerom, ali ono što je neplanirano su lekarski pregledi u klinici ''Mejo'' i trenutno radi terapije i rehabilitaciju. Pred odlazak u SAD, Nemanja je bio na pregledima sa doktorom reprezentacije Draganom Radovanovićem - rekao je njegov menadžer Aleksandar Rašković.

- Posle slanja rezultata i mišljena lekara, Tibodo i Lejden su odlučili da se urade dodatne analize na pomenutoj klinici, pod kontrolom klupskih lekara. U pitanju je upala nerva desne noge, zbog čega je već počeo rehabilitaciju, uz lagane treninge, pa se njegov povratak u Beograd očekuje za nekoliko sedmica - rekao je Rašković.

Kvalifikacioni turnir u Beogradu igra se od 4. do 9. jula, a treneru Aleksandru Đorđeviću, kao i čitavoj naciji ostaje da se nada da povreda nije ozbiljnija i da će Bjelica uspeti da se vrati do početka kvalifikacionog turnira u Beogradu početkom jula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sat

    11. jun 2016 | 08:39

    Ovaj laže kao Vučić

  • sale

    11. jun 2016 | 14:05

    Kako lazu!!! Samo da nas onesposobe da igramo Olimpiske igre...Krivo Amerima sto su mnoge zvezde odustale od nastupa za njih na Olimpiskim igrama !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA