Srbin patosirao Amerikanca za 2 minuta! Spektakularna borba Darka Stošića (VIDEO)

Darko Stošić postao Dark K.O.

  • 23

Debi na američkom tlu prošao je sjajno. Darko Stošić, jedan od najtalentovanijim srpskih MMA boraca na FFC 25 događaju u američkom Springfildu za dva minuta uvodne runde je patosirao američkog rivala Manija Murilja!

I ako ovaj meč nije bio za pojas (zbog pucanja bicepsa Diona Staringa) Darka Stošića je privukao najviše pažnje u delu MMA programa.

- Amerikanac je odmah krenuo u napad i serijom ručnih udaraca uzdrmao Stošica, ali se Darko brzo povratio i čim je osetio momenat sa dva jaka krošea je poslao Amerikanca na pod - dobili smo rano jutarnjiizveštaj iz SAD povom velike pobede.

Foto: Facebook/Darko Stosic Foto: Facebook/Darko Stosic

Meč je trajao svega dva minuta prve runde. Nokaut je digao publiku u Springfildu na noge da je ne znajući kako se izgovara tačno Stošićevo ime dodelila mu nadimak Dark k.o (mračni K.O. (nokaut)).

Dizanje srpske zastave u ringu je dodatno oduševilo deo srpske i bosanske publike koja je došla da bodri Darka Stošica i Denisa Marijanovića (Banjaluka) koji je isto izvojevao pobedu u K1 disciplini.

- Prijatno sam iznenađem kako me je prihvatila publika u Springfildu. Mec nije dugo trajao i ako je protivnik bio dosta nezgodan.

- Želim da zahvalim mom timu koji me je spremio za ovaj meč, promoterskoj kuci "Mega Promotion", kondicionom treneru Davidu Radulovicu i kik-boks treneru Nebojši Pavkoviću - javio nam se iz SAD Darko Sotšić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dex

    11. jun 2016 | 14:04

    Denis Marjanovic je srbin iz banjaluke i nisu ga bodrili bosanci vec srbi, i svatite to vec jednom mi smo srbi a ne bosanci.

  • Scipion

    11. jun 2016 | 10:52

    Требало је судију да изнабада јер му није допустио да још мало општи са мајком овог американца....

  • Pazi sad

    11. jun 2016 | 10:51

    Bravo Dare care!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA