Od kog protivnika Srbije Muslin najviše očekuje na EURU?

Selektor nacionalnog tima sa velikom pažnjom prati prvenstvo u Francuskoj

  • 2

Selektor Srbije Slavoljub Muslin ima odličan start na početku svog angažmana u fudbalskoj reprezentaciji Srbije, i sa velikom pažnjom prati Evropsko prvenstvo koje je počelo u Francuskoj.

Muslin je pohvalno govorio o selekciji Rumnije, koja je, uprkos porazu, pokazala dobru igru na prvom meču protiv Francuske (2:1).

- Bila je dobra utakmica, mnogo ritma. Mislim da su Francuzi bili iznenađeni visokim presingom Rumuna koji su odlično odigrali. Da su kod 0:0 Rumuni dali gol, bilo bi sasvim drugačije. Odavno nisam gledao Rumune, ali video sam da su ozbiljna ekipa, da su parirali Francuzima. Malo su i slučajno dali gol. Bilo je dosta izjednačeno. Lep fudbal - rekao je Muslin za specijalizovanu emisiju o EP na radiju "Sport FM".

- Ovo je prva utakmica na kojoj je bilo važno pobediti, nije bilo lako protiv Rumuna, pronašli su pravo rešenje za igru. Francuzi tek počinju. Treba malo sačekati. I dalje ostaju glavni favoriti, ali neće im biti lako - dodao je selektor.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U Francuskoj igraju i reprezentacije koje će biti protivnici Srbiji u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

- Austrija je najjača od njih, ozbiljnija je od Irske i Velsa. Možda se očekuje prijatno iznenađenje, dobro su plasirani na rang listi. Treba očekivati ako, ništa drugo, da stignu do četvrtfinala - rekao je Slavoljub Muslin.

Jedini specijalozovani spotski radio u Srbiji SPORT FM 100,4 za ljubitelje fudbala pripremio je program koji će se od subote 11. juna svakodnevno emitovati od 11,00 do 13,00 sati, sve do kraja 15. Evropskog prvenstva u fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    12. jun 2016 | 09:48

    Hahah Zato što uvek očekujemo od protivnika oni nas i lepo iznenade.Sad treba samo na sebe da se fokusiramo.Da zove najjači sastav u tom trenutku.Ovo sad što je isprobavao sa Sedlarima i sl da zaboravi.

  • Kele Ivanjica

    12. jun 2016 | 12:18

    Licno smatram,da su ljudi iz FS Srbije,selektor i igraci nase reprezentacije poslednji, koje nesto treba pitati, u vezi evropskog prvenstva u fudbalu.Oni su svoje znanje i ponasanje pokazali u proslim kvalifikacijama i njima pripada mesto ispred TV-a.Cao!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA