BOLESNICI: Turski navijači usred Pariza ismevaju smrt Marka Ivkovića! (FOTO)

Gnusnim transparentom su se pohvalili navijači pred utakmicu sa Hrvatskom

  • 83

Sramota i beda turskih navijača u Parizu!

Nekoliko sati pre početka meča njihove reprezentacije sa Hrvatskom na Evropskom prvenstvu, pojavila se fotografija kojom se ismeva tragedija i ubistvo srpskog navijača, Marka Ivkovića.

Navijač Crvene zvezde ubijen je 21. novembra 2014. godine ubijen posle sukoba Delija sa navijačima Galatasaraja pred evroligaški duel srpske i turske ekipe u Istanbulu.

U Parizu su navijači razvili transparent sa gnusnom porukom "Gde je Marko," uz vređanje Delija i Kop of Bulonj, navijače Pari Sen Žermena, koji se od zabrane od pre nekoliko sezona sada prepoznaju pod ovom skraćenicom. Na njihovoj tribini se često mogu videti srpske zastave.

Ne treba zaboraviti da su srpski navijači u Francuskoj, i ostaje nam da se nadamo da neće doći do nekog obračuna sa turskim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    12. jun 2016 | 15:07

    Još jednom dokazali da su odpad od naroda.

  • Lili

    12. jun 2016 | 15:18

    Ovo Evropsko prvenstvo je sve samo nije "sportsko" prvenstvo, nego mesto okupljanja svih besnih, najadjenih, bolesnih ljudi, gde su dobili priliku, ili tako misle a to im je cilj. Da ima pameti a nema je, sve bi grupe koje nu ovaj ili slican nacin propagiraju nasilje, mrznju, izazivaju i prave nered - deportovala uz jaku policisku pratnju do granice i DOVIDJENJA, pa jos zabrana ulaska u zemlje EU, pa bi malo razmislili o svemu.

  • Karaburac

    12. jun 2016 | 13:47

    Braco Rusi,juris na turke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA