Kako reaguju Rusi kad im padne drugar u tuči, a kako Englezi? (VIDEO)

Dve škole huliganizma *Jedni u punoj snazi, a drugi u žestokoj krizi, sudeći po snimcima

  • 9
Printskrin: Youtube/Times Mine Printskrin: Youtube/Times Mine

Snimci Rusa i Engleza koji su se mlatili u Marseju obišli su svet i bili su udarna vest na svim svetskim medijima. Jedni su tukli, drugi bežali, a treći snimali. Neki su mogli čak i da snimaku i tuku u isto vreme, poput Rusa koji je na sebe stavio ''Go pro'' kameru i krenuo u akciju.

>>> Ruski huligan snimao tuču go pro kamerom: Gledajte iz prvog lica kako gazi Engleze (VIDEO)

>>> ZBOG OVOG KONOPCA JE NASTAO HAOS? Procureo snimak početka tuče Rusa i Engleza (VIDEO)

RUSI

Upravo taj snimak pokazuje jedan trenutak koji su mnogi istakli na forumima, a to je momenat kada navijač Rusije dobije flašu u glavu i pada na pod i zatim ga Englezi gaze. Međutim, momak koji je snimao tuču go pro kamerom istog trenutka se zaleteo na brojniju grupu i napao ih kako bi oslobodio svog onesvešćenog drugara.

Taj trenutak pogledajte na 3:55 na priloženom snimku. Jasno se vidi kako je posle pada Rusa njegov drug prišao i oslobodio ga od protivničkih navijača.

ENGLEZI

Sa druge strane, Englezi su u više tuča po gradu ostavljali svoje saborce na cedilu. Tako su oni koji su ostajali na crti Rusima obično završavali u nesvesti gde su se protivnički navijači iživljavali nad njima.

>>> Evo šta se desilo posle sa onesvešćenim Englezom koji se tukao sa 10 Rusa! (VIDEO)

Najbolji primer je brutalni snimak tuče u kojoj je većina Engleza pobegla pred Rusima, iako su na početku bili u približnom brojnom stanju.

Kada je njihov saborac pao oni su se razbežali i ostavili ga u nemilosti protiv 10 ruskih huligana, koji su ga onesvestili od batina i ostavili ga da leži na podu.

Upozoravamo vas, snimak je uznemirujućeg sadržaja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tako

    14. jun 2016 | 16:24

    Tako je, sto brutalnije gaziti incestoidni Engleski olos.

  • prijepoljac

    14. jun 2016 | 16:22

    eh da su se ovi nasi plasirali , pa da sa braćom Rusima haramo po francuskoj ...

  • Mr

    15. jun 2016 | 00:23

    Nije ovde stvar u tuci,niti u huliganisanju.Ja sam prvi protiv nasilja ali ovim Englezima treba uzvratiti jer ih niko drugi ne zaustavlja,ne mare za druge zemlje,tudje spomenike,ljude oko sebe,vandalizuju sve na sta naidju,vredjaju i provociraju.Drago mi je sto je stigla ekspedicija iz Rusije da ih dobro preslisa.I da oni i njihovo javno mnjenje shvati da postoji jaci,zdraviji i bolji narod - Rusi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA