Federer odgovorio da li Đoković može da ga pretekne po broju gren slem titula

Švajcarac ima 17, a Srbin 12 titula sa najvećih turnira

  • 20

Sada, posle osvajanja Rolan Garosa i kompletiranja gren slema, više nego ikad se nagađa može li Novak Đoković da nadmaši švajcarskog tenisera Rodžera Federera po broju osvojenih titula (o tome ste već diskutovali >>> OVDE).

Švajcarac, sa ukupno 17 titula, uopšte ne isključuje da bi tako nešto moglo da se desi. Đoković ima 12 "mejdžor" titula.

- Sve je moguće. On može da osvoji i Vimbldon i US open i postigne kalendarski gren slem. Veliki je favorit na oba turnira. Ima šanse da me prestigne, važno je veoma da ostane ostane zdrav i motivisan - rekao je Federer u Haleu, gde će pokušati da osvoji devetu titulu u karijeri.

- Osećam se mnogo bolje, važno mi je da vratim samopouzdanje. Još prošle nedelje u Štutartu sam osetio da napredujem u igri. Tokom cele karijere sam imao problema sa leđima tako da sam siguran da će i sada biti u redu. Malo sam zarđao, ali imam dovoljno vremena da se vratim u formu pred Vimbldon i verujem da ovde mogu da osvojim titulu - poručio je Švajcarac.

>>> Oglasio se Federer posle Novakovog osvajanja Rolan Garosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadija

    16. jun 2016 | 07:50

    Kako to mislis, da osvojis titulu??!

  • xxx

    16. jun 2016 | 15:06

    Konacno i od Federera jedan zdrav komentar

  • ferrari909

    16. jun 2016 | 07:56

    Javi se Nadalu da djorate recepte i prolazi zardjalost 100 posto......a sto se titula tice sklanjaj se stize brzi voz bices pregazen skroz !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA