≫ 

Transfer bomba odjeknula u Srbiji: Najbolji štoper lige napustio Čukarički!

Brđani su ''preko noći'' ostali bez Bojana Ostojića

  • 4
Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Bojan Ostojić više nije član Čukaričkog! Najbolji štoper Super lige raskinuo je saradnju sa trećeplasiranim klubom u Srbiji samo nekoliko dana pošto su Brđani otputovali na pripreme.

Kako Telegraf saznaje, iskusni štoper je na svoju inicijativu odlučio da napusti klub u kom je stekao status najboljeg defanzivca u ligi, posle tri uspešne sezone i osvajanja Kupa Srbije.

- Zahvaljujem se na odličnoj saradnji sa vlasnikom Draganom Obradovićem i svim trenerima koji su bili tu od počeka mog boravka u Čukaričkom. Tu, pre svega, mislim na Vladana Milojevića, Zorana Popovića i Milana Lešnjaka - rekao je Ostojić za Telegraf i nastavio:

- Odlazak u inostranstvo mi je prioritet, ali, naravno, saslušaću i ponude iz Srbije ukoliko ih bude bilo.

Ostojić je u sezoni koja je iza nas uvršten u idealnih 11 Super lige, što je jasan pokazatelj o kakvom se štoperu radi. Bio je nezamenjiv ispred gola koji je branio Stevanović, dok su se ostali menjali ''kao na traci''.

Upravo je i sam Stevanović nebrojeno mnogo puta isticao da bi teško dobio titulu najbojeg golmana u Srbiji da mu nije takve odbrane.

Pominjao se Ostojić i kao potencijalno pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, dok je i Crvena zvezda svojevremeno izrazila interesovanje za njegove usluge.

Nema sumnje da će ovaj sjajni defanzivac vrlo brzo pronaći novi klub.

(M. Marić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor PFK

    16. jun 2016 | 15:05

    Iliev reaguj biće dobar u tandemu sa Sedrikom.

  • Ale

    16. jun 2016 | 23:08

    Novi stoper Zvezde

  • drmr

    17. jun 2016 | 03:22

    Očekujem odlazak Bozinova, Brasanca,Lukica,Vulicevica,Ostojica,Petrovica oba.. Trebalo bi da dodju Cvetinovic,Otebe,Vujaklija,mozda Ostojic i licno bi voleo Suma.I to je to ove sezone...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA