Partizan je toliko želeo ovog košarkaša, a on je ipak odabrao crveno-bele!

Talentovani plejmejker Aleksa Avramović karijeru nastavlja u Italiji

  • 10

Talentovani košarkaš čačanskog Borca, Aleksa Avramović, koji je poslednjih dana dovođen u vezu sa Partizanom, novi je igrač italijanskog Varezea, što je potvrđeno na sajtu crveno-belih sa severa Italije.

Avramović je potpisao višegodišnji ugovor, a finansijski detalji nisu saopšteni.

Partizan je ozbiljno bio zainteresovan za njega, a predstavnici Varezea poslednji put uživo su ga gledali prošlog vikenda na Adidas kampu u Trevizu, posle čega su odlučili da ga potpišu.

Ovaj 21-godišnji plejmejker u sezoni na izmaku igrao je za čačanski Borac i u Superligi Srbije prosečno je beležio 18,7 poena.

- Veoma sam srećan zbog dolaska u Vareze, klub koji ima ogromnu istoriju i pet osvojenih titula prvaka Evrope. Još ne mogu da poverujem da sam ovde. Jedva čekam da počnem da treniram i igram za Vareze. Ostvario mi se san - rekao je Avramović za sajt italijanskog kluba.

Trener Varezea Paolo Moreti naveo je da Avramović ima veliki potencijal, sjajne defanzivne karakteristike i prednost što je levoruk.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola CZV

    16. jun 2016 | 20:40

    Iako navijam za zvezdu steta sto nije otisao u partizan. U partizanu bi napredovao a u varezeu ce grejati klupu iako je vrvt bolji od mnogih njihovih igraca. A treba nam jedan dobar plej, teo vec ima 29.

  • djoko

    16. jun 2016 | 21:27

    Bravo Aleksa za celu sezonu i za novi klub..voleo bih da si dosao u Partizan, trebas nam ko 'leba :D realno mislim da wilsona i cvetka mozes da spakujes u dzep i da igras, isto mislim da bi mozda vise napredovao u Partizanu, ali mozda gresim..vreme ce pokazati. sve najbolje u novom klubu i karijeri ;)

  • Звезда

    16. jun 2016 | 20:25

    У пропали клуб долазе само ислужени играчи, а не перспективни.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA