≫ 

Lebron zatrpao koš šampiona za nastavak ludog NBA finala, Kari gađao navijača žvakom (VIDEO)

Klivlend dobio Golden Stejt sa 14 razlike i tako izjednačio na 3:3 u seriji

  • 11

Ni posle šestog meča finalne serije nije poznato ko će biti NBA šampion, pošto su košarkaši Klivlenda izjednačili na 3:3 u seriji protiv Golden Stejta - 115:101.

Najzaslužniji za povratak Kavsa od 1-3 do 3-3 bio je ko drugi nego Lebron Džejms. Kralj je ubacio 41 poen, imao 11 asistencija i osam skokova pre nego što je na dva minuta pre kraja izašao sa terena i dobio ovacije.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Odigrao je još jeda neverovatan meč - rekao je trener Klivlenda odmah nakon meča: - To je ono što očekujemo od njega.

Pratili su ga Kajri Irving i Tompson sa 25, odnosno 15 ponea. Smit je ubacio 14, a Lav sedam.

Klivlend je već krajem prve deonice imao dvocifrenu prednost i čitav tok meča je nagoveštavao da će sedmi meč odlučivati šampiona.

Ukoliko kojim slučajem zabeleže i treću uzastopnu pobedu nad Golden Stejtom postaće jedini NBA tim koji je uspeo da se ''vrati u život'' posle 1-3 u seriji.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

S druge strane, nervoza je bila prisutna u redovima Golden Stejta. Kari je isključen zbog šeste lične greške, a odmah potom je gaćao jednog navijača Klivlenda žvakom. Meč je završio sa 30 poena.

Tompson je imao 25, a Barbosa 14. Njih trojica su jedini bili dvocifreni u redovima šampiona koji će u nedelju na svom terenu tražiti odbranu titule.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA