Đoković za Telegraf: Partizan je presekao da odem u Rumuniju

Rumuni su me snimili na meču u kojem sam slomio nogu. U pitanju je pozajmica koliko ja znam, a ne transfer - kaže novi napadač Ocelula

  • 0

Posle Sulejmanija, Gulana, Nastasića, Partizan se još jednom olako odrekao svog bisera. Napadač Teleoptika Aleksandar Đoković, tek što se oporavio od oporavka loma noge odlazi u Rumuniju. Za Telegraf dojučerašnji igrač Teleoptika tvrdi da je u pitanju pozjamica, iako je po medijima čitao da je prodat Rumunima.

- Video sam da se piše o transferu, ali ja koliko znam u Galaci stižem kao pozajmljen igrač sa mogućnošću da me Ocelul kupi na kraju sezone. Bilo bi mi žao da ne odigram nijedan meč u dresu kluba za koji navijam. Planirao sam u Partizanu da provedem pet - šest godina - kaže 20-godišnji Đoković koji je još prošle zime i pre peha sa povredom bio na pragu prvog tima kluba iz Humske.

Kako se sve odjednom desilo? Nije bilo najave o transferu protekli period?

- Zanimljivo, Rumuni su me snimili na meču na kojem sam doživeo tešku povredu. Partizan tada nije želeo da me proda. Sada su stvari bile drugačije, iz kluba su aminovali moj odlazak.

Da li to znači da je Partizan presekao o tvom budućem statusu. Zašto baš sada, kada je opšti haos u Humskoj?

- To stvarno ne znam. Pitajte ljude iz kluba. Meni je ovde za sada sve ok. Dočekali su me super u klubu, na pripremama smo u Brašovu, posle ćemo na Kipar, gde ću debitovati na prijateljksim mečevima. Zatim kreće prolećni deo sezone u Rumuniji.

Morao bi očajno da odigraš ovu polusezonu, kako bi se ponovo obreo u voljenom klubu?

- Ha, ha tačno. Ali, ovde ću dati sve od sebe. Lošu igru niko ne želi - završava Aca Đoković.

(s.m.)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA