Vijeira se vratio u Zvezdu, ali njegova zamena od 200.000 je spremna (FOTO)

Pitanje je da li će Portugalac igrati za Zvezdu i sledeće sezone

  • 1

Ugo Vijeira je ponovo u crveno-belom! Portugalski napadač se napokon priključio pripremama Crvene zvezde, posle nekoliko dana kašnjenja.

Navodno, razlog za kašnjenje najpre je bila bolest, da bi se pojavila informacija o problemima s kartama. Međutim, sam fudbaler je očigledno nezadovoljan nečim na Marakani.

>>> Može li Zvezda da dovede bivšeg reprezentativca Brazila? (VIDEO)

Pominjalo se da je odlazak u Olimpik iz Marselja za dva miliona već gotova stvar i da će Vijeira pravo iz domovine otići u Francusku. Ipak...

- Određene stvari mi se ne dopadaju, ali volim Crvenu zvezdu i navijače, želim da ostanem u klubu. Pričaću detaljnije ovih dana - napisao je Vijerira u poruci koju je poslao Sportskom žurnalu.

I dok se Portugalac priključio treninzima crveno-belih u subotu ujutru, srpski šampion je navodno odlučio da Kolumbijac Migel Muriljo više ne bude plan B.

Momak koji je sa Penjarolom osvojio titulu šampiona Urugvaja najverovatnije će pojačati Zvezdu, bez obzira da li Ugo ostaje. Zvanično je igrač Deportivo Kalija i doći će na šestomesečnu potajmicu koja će koštati 200.000 evra.

Ukoliko zadovolji, potpisaće dvogodišnji ugovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. jun 2016 | 13:34

    Luka Milunovic je slobodan igrac! Za Gavrica, Jovovica ali i jos neke je izmislio fudbal. Bio bi sjajan dzoker. Nikada pravu sansu u Zvezdi nije dobio. Reaguj Terza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA