≫ 

Razbojnici u Riju opljačkali paraolimpijku?!

Traumatično iskustvo za australijsku takmičarku

  • 3

Članica paraolimpijskog košarkaškog tima Australije Lisl Teš opljačkana je tokom rekreacije u Rio De Žaneiru u sred bela dana.

Nju su, dok je vozila bicikl u društvu svog fizioterapeuta, presrela dvojica razbojnika i uz pretnju pištoljem oteli im vozila.

Traumatičan događaj, učesnica sedam paraolimpijskih igara, ispričala je za australijske medije.

- Mislim da je rekao dinero... što znači novac, pa sam podigla majicu i rekla mu: vidi, nemam novac kod sebe - opisala je prvi trenutak.

- Onda mi je opet rekao nešto, uperio pištolj u mene, odgurnuo me po ramenu i samo mi je oteo bicikl. Drugi je isto to uradio mom fizioterapeutu, iako nije bio naoružan, posle čega su se odvezli kroz park. Bilo je apsolutno strašno.

Australijka je poslala zabrinjavajuću poruku svima koji će uskoro doputovati u Rio na Olimpijske igre.

- Tek kada vam se nešto ovako desi shvatite koliko je ovo opasan grad i koliko ste srećni što živite u Australiji. Moja poruka svima koju želim da shvate ozbiljno: Rio je opasno mesto i morate sami da se čuvate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    21. jun 2016 | 09:09

    Meni stvarno nije jasno koji idioti sede u olimpiskom komitetu i odlucuju gde ce biti olimpijada . Ocigledno su dobili debele pare da Rio dobije organizaciju. Niko ko nije bio tamo nije svestan koliko je opasno biti na ulicama Brazilskih gradova. To je divlji zapad , nasigurniji si ako ne izlazis iz hotela. Tamo ce morati vojska da bude dovedena u grad i da obezbedjuje sportiste svo vreme a turisti su ga ugasili.

  • MikiGrobarRUSSIA

    21. jun 2016 | 09:28

    slika je od sasvim desete pljacke video sam taj video klip

  • xxx

    21. jun 2016 | 10:04

    Ovaj video je star sigurno 2,3 godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA