≫ 

Zvezda dovela pojačanje iz PSV Ajndhovena

Direktno iz mladog tima iz Ajndhovena Andrija Luković stiže na Marakanu

  • 22

Doskorašnji fudbaler PSV iz Ajndhovena Andrija Luković potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je danas šampion Srbije.

Luković se na taj način vratio među crveno-bele, čiji je član bio u mlađim kategorijama.

Luković je prethodne dve godine bio u PSV-u, ali je igrao samo za mladi tim. Pre toga nosio je dresove Rada i BASK-a.

On je 2013. godine sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio titulu prvaka Evrope, a bio je strelac pobedonosnog gola u finalu protiv Francuske (1:0).

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misirac

    21. jun 2016 | 16:20

    'De ćemo sve te igrače?! Onaj mali Babunski nije maltene ni loptu šutnuo od kad je doš'o, a odličan igrač... Sve u svemu, Katai, Ibanjez, Vieira mora da ostanu!

  • Marko

    21. jun 2016 | 19:08

    Czv planira da ne prodaje nikoga do avgusta, a ako malo bolje razmislite slusajuci ili gledajuci vesti, dolazi se do sledeceg logicnog zakljucka: Sta god da uradimo, u avgustu odlaze Vieira, Ibanjez, Katai, Rendulic, Orlandic. Mozda Avramovski, Petkovic i Jovovic. Kako Zvezda ne bi ostala sa klincima kad oni odu pravi se sada(na vreme!) adakvatna zamena: Milosevic, Mitrovic, Poletanovic, Djurdjevic, Kanga, Ruiz, Lukovic... A ja mislim da ce Czv igrati ove godine grupu makar LE i da ce sa zamenama koje dovode imati itekako konkurentan tim u SL Srb, a cak mislim i najbolji u Srb! Sada: Kahriman, Petkovic, Ibanjez, Fibel, Lukovic, Donald, Le Talek, Kanga, Katai, Srnic, Vieira Od septembra: Kahriman, Stojkovic, Milosevic, Fibel, Lukovic, Donald, Le Talek, Kanga, Plavsic, Srnic, Djurdjevic. Kad na to dodamo dobru i dugacku klupu: Lukovic, Pavicevic, Cvetkovic, Poletanovic, Ristic, Vucicevic, Babunski, Sikimic itd da li deluje slabo ova ekipa? Meni ne.

  • Marko

    21. jun 2016 | 17:59

    Prave se zamene za one koji ce da odu u avgustu, sta god uradila Czv. Zato se dovode: Lukovic, Milosevic, Kanga, Djurdjevic, Poletanovic, Ruiz, Vucicevic. Bice to sve ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA