Partizan u Poljskoj, uočili smo 6 stvari prilikom odlaska iz Beograda (FOTO)

Crno-beli otišli na pripreme pred početak nove sezone

  • 23

Fudbaleri Partizana su otišli za Poljsku.

Prvotimci crno-belih su sačekali promociju Nikole Đurđića u Humskoj, a onda se zaputili u bazu hotela "Mistral" (toliko puta po medijima ponovljeno, lokaciju selekcije Španije na Evropskom prvenstvu 2012. godine).

Na neke stvari je trebalo obratiti posebnu pažnju.

1. NOVA OPREMA

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Poznato je da je Nike novi sponzor Fudbalskog kluba Partizan, a i pored toga što se novi dres crno-belih čuva kao zmija noge, veći deo opreme se na odlasku iz Beograda mogao videti. Od Ivana Tomića i "fensi" sportske majice, do patika i običnih sivih majica sa grbom klubom i amblemom sponzora.

2.  TOMIĆEV RANAC

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Trener Partizana Ivan Tomić će prvi put sa ekipom obaviti letnje pripreme kao šef struke, a ne kao kapiten ili igrač. Zanimljivo, na put je osim klupske torbe poneo i maskirni (vojnički) ranac kojim kao da želi da poruči igračima da ih čekaju ratničke pripreme ua novu sezonu.

3. BOŽINOV SRBIN

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Ovo nije novost, ali Valeri Božinov ponovo pozdravlja fotoreportere (i navijače) sa tri prsta. Bratko bratski.

4. IMPOZANTAN KOMPLEKS

Foto: hotel-mistral-sport-gniewino.booked.com.pl Foto: hotel-mistral-sport-gniewino.booked.com.pl

Sajt Partizana je u odlasku ekipe ponudio i pogled na teren u sklopu hotela Mistral. Ono što nas posebno fascinirao, osim kvaliteta trave na terenu o kojoj svi pričaju jeste i predivan pogled sa većina terasa hotela upravo na glavni teren.

5. LUJ VITON RADOVIĆ

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Nemamo dilemu ko je prva marka Partizana u ovom trenutku. Ne samo da Miroslav Radović slovi za najveće pojačanje crno-belih među koje se vratio posle 10 godina, već i popularni "Mire" među igračima može da se podiči sa ekskluzivnijim markama koje nosi sa sobom u Poljsku. Torba Luj Viton nikako nije mogla da nam promakne.

6. BOGOSAVAC ŠARMIRA RADNICE

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Opustio se i prošle godine jedan od najmlađih prvotimaca kluba Miroslav Bogosavac. Da li je ovo samo kadar Partizanovog fotoreportera, ili je svatno bilo zanimljivog razgovora između talentovanog beka crno-belig i radnice na čekiranju avio karata na aerodromu Nikola Tesla, ne znamo, ali pogled prvotimca crno-belih i smeh dame za pultom, simpatično deluju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari Pancevo

    21. jun 2016 | 20:40

    Hahah mali Bogosavac, opasan je!

  • 99Jorge

    21. jun 2016 | 19:30

    Bogosavac sarmira radnice :-D

  • Maka

    21. jun 2016 | 19:44

    Dje su nasli da se spremaju za sezonu u SRBIJI na travi koja je kao u Njemackoj ili Engleskoj ligi jedino ako se nece spremat sa kruskom jer kad se vrate sa priprema cekaju ih nasi izorani tereni!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA