Zvezda pozajmila igrača Genta

Jednogodišnja pozajmica veziste Marka Poletanovića mogla bi da dovede i do ozbiljnije saradnje

  • 6
Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Najavljeno, učinjeno. 

Crvena zvezda je u prostorijama kluba predstavila novo pojačanje za narednu sezonu, u liku Marka Poletanovića, nekadašnjeg igrača Vojvodine.

Dvadesetdvogodišnji vezista u klub stiže kao pozajmljen igrač belgijskog Genta, a Crvena zvezda će narednog leta imati pravo otkupa ugovora.

U pitanju je fudbaler koji je ponikao i igrao u novosadskoj Vojvodini, a nastupao je i za sve mlađe reprezentativne selekcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batko

    22. jun 2016 | 17:23

    @dragan. Povrsni komentari koji ne uvazavaju surovu realnost srpskog drustva, srpskog fudbala, pa i Zvezde, a koja glasi siromastvo, nisu dobronamerni prema Zvezdi, ili pisac komentara ima problem sa logickim zakljucivanjem! Terzicu i Tozi Mijailovicu treba verovati, prekinuli su dominaciju grobara, koji su u fazi poluraspada, smanjili su dug za 15 tak mil€,ako bude bilo malo srece, i prodjemo i trece kolo, eto osnova za umanjenje duga za jos 10-15 mil€,..a bili smo klinicki mrtvi! I bicemo, opet, prvaci, jer se vuku, iako iznudjeni, pametni i jedino moguci potezi, i kada se dovode, i kada se prodaju igraci. Ranijih godina je dug uvecavao po 10 mil€ godisnje, i grobari osvajali titule, sada osvajamo ono sto moramo, domace titule, i umanjujemo dug! To se mora postovati! Lepo je sanjati Bari i Tokio, ali ta slavna proslost moze se ponoviti kada Srbija postane Nemacka, ili makar Spanija! U najboljem slucaju, kada se Zvezda bude ratosiljala duga!

  • Dragan

    22. jun 2016 | 16:03

    Ovi iz uprave će ako treba danas da predstave i 15 novih igraca samo da prikriju ljagu oko prodaje Luča za 1.4 mil. evra .Živo me interesuje koga će sada pokušati da dovedu ili pričaju kako rade na tome samo da bi umirili nezadovoljne navijače zbog ove prodaje.

  • nikac

    22. jun 2016 | 21:56

    batko do nekle se slazem s tobom,sve je to u redu,ali se mora dovesti kvalitet,pored talenta koji imamo,ako hocemo da vratimo dugove treba potrositi tipa 7-8milki pa kad udjemo u ligu sampiona dobicemo 3struko vise eto to je moja logika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA