≫ 

Grujić na oproštaju od Zvezde: Voleo bih da dobijemo BATE u 3. kolu, mislim da će Hrvati dogurati do kraja EP!

Doskorašnji vezista crveno-belih se pozdravio pred put u Liverpul

  • 8

Fudbalski klub Crvena zvezda priredio je svečani koktel u čast Marka Grujića, koji odlazi u Liverpul.

Grujić se od matičnog kluba oprašta na najbolji mogući način, šampionskom titulom i karijeri nastavlja u klubu sa Enfilda, transferu sklopljenom još u januaru.

- Ovo je privremeni oproštaj i ispraćaj Marka Grujića. On je obeležio prošlu sezonu i nadam se da će tako nastaviti u Liverpulu. Zvezda mu se zahvaljuje na svemu i oduvek će mu biti druga kuća - rekao je predsednik Svetozar Mijailović.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

Prvi čovek crveno-belih uručio je Grujiću sliku sa njegim likom i uramljeni dres, uz olovku i poželeo mu da sa njom potpiše još bolji ugovor posle Liverpula.

Grujić se zahvalio upravi kluba, saigračima i stručnom štabu na gestu i znaku pažnje.

- Veliku zahvalnost dugujem igračima i stručnom štabu koji su doprineli mom napretku. Ponosan sam što sam bio deo ekipe koja je ispisala istoriju. Očekujem da će ekipa nastaviti u istom ritmu i plasirati se u neko od evropskih takmičenja - poručio je Grujić.

GRUJIĆ: BATE U 3. KOLU, ŠPANCI I HRVATI DO SAMOG KRAJA NA EP

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

Grujić je ispraćen uz gromoglasne aplauze i ovacije, sada već, bivših saigrača, a mladi vezista je s novinarima razgovarao o Zvezdi u Ligi šampiona, o EURO, Liverpulu...

- Sad već govorim kao navijač Crvene zvezde. nadam se da ću je u septembru gledati u nekom od evropskih takmičenja. Ekipa je ostala na okupu, poznaju se za godinu dana, imali su i sreće prilikom žreba.

- U Liverpul putujem naredne nedelje. Pripreme počinju 2. jula pa želim da upoznam grad. Već sam se upoznao sa većinom saigrača, a najviše sam se družio sa Lovrenom s obzirom na to da smo sa istog govornog područja. Čuo sam se i sa Lazarom Markovićem, javiće se na pripreme.

- Gledao sam većinu utakmica na EP i glasam za Španiju i Hrvatsku da će dogurati do samog kraja. Englezi na početku nisu dobro otvorili EP, ali nadam se da će u nastavku proraditi. Ipak, mislim da su Španci i Hrvati veći favoriti.

- Mislim da bi Zvezda mogla da igra protiv BATE Borisova. Čak i da ih prođu jer imaju kvalitetniju ekipu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • urnebesni,spektakularni,uznemiravajući,monstruozni Miile sa dva i

    23. jun 2016 | 14:24

    Grujo sine,čuo sam se sa Klopom,kaže ideš u Briž,samo da te slikaju u dresu jer to ti diže cenu 20%

  • djoz

    23. jun 2016 | 15:29

    Na pozajmicu ces ti u Bate Borisov. Niko ne slavi kao zvezda sto su uzeli 5 milki na njemu, koktelcice jos piju, ali necete jos dugo, dominacija se nastavlja ove godine !!!

  • Vronski

    23. jun 2016 | 17:19

    Grujo! Biseru ne isklesani. Hvala ti sto tebi I tvojim roditeljima koji su te tako vaspitali. Hvala I Zvezdi sto ti jepruzila sansu a trebala je i ranije. Dugo takvog igraca nije bilo niti ce. Ipak velik je to zalogaj. Trebao si se brusiti u drum klubu. Najbolji si.A NAS SIN ( nek crknu p......e)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA