≫ 

Kako su Severno Irci pokrali pesmu o Mitroviću i postali hit na EURU (VIDEO)

Ne mogu da verujem da je Vigan, eeej VIGAN, od svih nebitnih timova, ukrao "Mitro's on fire" pesmu. Sada je svi koriste. Jadno - komentar je jednog navijača Njukasla na tviteru koji se usijao od takvih i sličnih poruka.

  • 2

Sever Engleske grmi: Krađa!!!

Pobunili su se navijači Njukasla u jeku Evropskog prvenstva u Francuskoj, a razlog je pesma! Nije to bilo koja pesma. To je najpopularnija pesma na EURU, a nije zvanična himna.

>>> NAJZARAZNIJA MELODIJA: Navijači Severne Irske nikad jače otpevali hit EURA! (VIDEO)

Reč je, pogađate, o obradi megahita iz devedesetih "Freed from desire" koji su tako dobro oživeli navijači Severne Irske i posvetili ga igraču te reprezentacije Vilu Grigsu. Obrada je toliko zarazna da je pola Evrope pevuši u ovom trenutku, čak i fudbaleri drugih reprezentacija na EURU, kao, na primer, defanzivac Nemaca Mats Humels koji je čak tražio i dobio tres Irskog heroja iz pesme - Vila Grigsa, rezerviste ostrvljana.

Međutim, navijači Njukasla ljutito tvrde da su oni prvi iskoristili pesmu u obradi koju su posvetili srpskom napadaču Aleksandru Mitroviću!

Rekli bismo da su u pravu...

Njihova verzija pesme "Mitro's on fire" je već mesecima hit na tribini, u pabovima i klubovima se uz nju najviše skače, i neizostavan je deo gotovo svakog meča "svraka".

Svoje tvrdnje navijači novog člana Čempionšipa su potkrepili i dokazom u vidu klipa iz jednog paba, koji datira iz februara, gde se lepo može čuti njihova obrada čuvenog hita posvećena srpskom fudbaleru. (Video ispod)

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Pristalice Njukasla za krađu zapravo optužuju navijače Vigana, za koji igra Vil Grigs, jer su oni, kako tvrde iz crno-belog tabora, ukrali ideju koja se kasnije po inerciji samo prenela na navijače Severne Irske.

Čim je obrada Iraca počela da se ponavlja i u Francuskoj, pred očima cele Evrope - automatski je postala hit, što se nimalo ne dopada navijačima Njukasla.

- Ne mogu da verujem da je Vigan, eeej VIGAN, od svih nebitnih timova, ukrao "Mitro's on fire" pesmu. I sada je svi koriste. Jadno - komentar je jednog navijača Njukasla na tviteru koji se usijao od takvih i sličnih poruka.

- Navijačima Njukasla kao da nije dovoljno loše što je njihov tim ispao iz Premijer lige, nego sada gledaju kako ih kradu - pišu engleski mediji na ovu temu.

Zanimljivo je da Severni Irci nisu jedini prepevali poznatu pesmu na EURU, odnosno ukrali kako tvrde iz Njukasla. Sad su se i Englezi napravili "pametni" pa su na poznatu muzičku podlogu "zalepili" Džejmija Vardija i tako se vesele.

U nastavku posušajte original pesme u izvođenju Gale, zatim obradu navijača Njukasla, a kasnije i Severnih Iraca. Jer, tim redom je zaista sve išlo.

Original: Freed from desire

Obrada navijača Njukasla: Mitro's on fire

Obbrada navijača Severne Irske: "Vill Griggs on fire"

Foto: twiter/@Sandy_Duncanson&/Mitch_GB_17/mitchbarratt7 Foto: twiter/@Sandy_Duncanson&/Mitch_GB_17/mitchbarratt7

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA