Novi štoper na vidiku: Partizan zove Dosu Žuniora!

Crno-beli, posle neuspelih pregovora sa Lansom u vezi sa transferom Dušana Cvetinovića, okrenuli se dobro poznatom liku

  • 9

Partizan je u potrazi za igračem za centralni deo odbrane fokus usmerio ka dobro poznatom liku - Portugalcu Dosi Žunioru (30).

Od kada je kiparski AEL, za koji je tada igrao Žunior, eliminisao crno-bele pre četiri godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gotovo svaki prelazni rok Portugalac se nađe na listi želja kluba iz Humske.

Da li je konačno došao trenutak da se dve strane "nađu"?

Partizanov prvi pik bio je Dušan Cvetinović, ali on je "otpao", jer Lans nije želeo da ga proda. Zato su se u Partizanu okrenuli drugim opcijama.

Iz tabora crno-belih, koji se nalaze na pripremama u Poljskoj, procurila je informacija da je Dosa Žunior prioritet.

Portugalac je trenutno na platnom spisku turske Konje, ali na pozajmici u Eskišehiru, pa bi kao takav, dakle, kao igrač na koga u Konji ne računaju, bio savršen za dogovor Turaka i uprave Partizana.

Najbolji period karijere Dosa Žunior je imao u AEL-u, za koji je igrao četiri sezone, posle čega je sebi zaradio ugovor u poljskoj Legiji, gde se zadržao dve godine.

Zanimljivo, u periodu igranja za Legiju saigrač mu je bio Miroslav Radović, koji se ovog leta vratio u Partizan, pa je lako zaključiti da bi iskusni ofanzivac mogao da bude važna spona u realizaciji ovog transfera.

Njegova cena se kreće između 400.000 i 500.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA