≫ 

Zbog njih će se Ada usijati od vreline: Upoznajte čirlidersice na Euro bič soker kupu (FOTO)

Atraktivne devojke iz plesne grupe Fluid svojim koreografijama zabavljaće publiku u pauzama utakmica

  • 2
Foto: Promo Foto: Promo

Manje od 24 sata ostalo je do početka najjačeg turnira u fudbalu na pesku koji se ove godine održava u Evropi, a kome će Beograd biti domaćin od 24. do 26. juna.

Sve ekipe učesnice odradile su treninge na novoizgrađenom stadionu na makiškoj strani Ade Ciganlije, a trening su imale i čirlidersice koje su nezaobilazane na svim utakmicama fudbala na pesku.

Atraktivne devojke iz plesne grupe Fluid svojim koreografijama zabavljaće publiku u pauzama utakmica, a sudeći po ovim fotografijama, na Adi Ciganliji će narednih dana biti poprilično vruće, što zbog vremenskih prilika, što zbog njihovog zanosnog izgleda.

Da vas podsetimo, na turniru Euro bič-soker kup učestvuje sedam najboljih evropskih selekcija: Rusija, Portugal, Italija, Španija, Švajcarska, Ukrajina, Mađaraska i Srbija.

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

Za Srbiju će ovo biti prvo pojavljivanje na međunarodnoj sceni, a kapiten naše reprezentacije je Nikola Džoni Mijailović, bivši kapiten Crvene zvezde.

>>> Bivši kapiten Zvezde i nekadašnji fudbaler Kelna predvode reprezentaciju Srbije na pesku (FOTO)

Prvu utakmicu reprezentacija Srbije igra u petak od 19 sati, svečano otvaranje je od 18.30, a program tog prvog dana otvaraju selekcije Italije i Švajcarske od 14 sati i 15 minuta.

Ulaz na sve utakmice, a ukupno će biti odigrano 12 mečeva je slobodan. Zanimljivo je istaći da će se utakmice direktno prensoiti na pet kontinenata u više od 100 zemalja.

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA