Paklen plan Njujorka: Rouz je bio samo mamac za Durenta!

Niksi krenuli u veliku ofanzivu na prvu zvezdu prelaznog roka

  • 1

Plan Njujok Niksa je razotkriven!

Nikerbokersi ili jednostavno Niksi, dovođenjem Derika Rouza krenuli su u ofanzivu na njihovu glavnu metu ovog leta - Kevina Durenta!

>>> Imamo prvi VELIKI NBA transfer: Rouz prešao u Njujork!

Plan Njujorčana je sledeći: napraviti konkurentan tim kadar da napadne titulu i tako privući prvu zvezdu prelaznog roka.

Prvi korak ka tom cilju je već učinjen. Stigao je doskorašnji lider Čikago Bulsa Derik Rouz koji bi uz Karmela Entonija i letonske zvezde u usponu Kristapsa Porciginsa trebalo da predstavlja upravo ono što želi rukovodstvo Niksa na čelu sa Filom Džeksonom - mamac za Durenta!

Prema saznanjima američkih medija "Zen Master" je o ovoj nameri obavestio Rouza, pa je i to jedan od glavnih razloga što je ovaj prihvatio ponudu Njujorka.

Takođe, postoji još nekoliko aduta koji su na strani Niksa u pokušaju da dovede sjajnog krilnog košarkaša. Prvo i osnovno, dovoljno prostora u seleri kepu da isprati astronomski ugovor Durenta (26,4 miliona), drugo, Durentovo prijateljstvo sa Entonijem i treće, njegova fascinacija Porciginsom.

Ali, sve nabrojano neće mnogo vredeti Niksima ukoliko Durenta više privuku ponude klubova koji takođe stoje u redu za njegov potpis i, za sada, u prednosti su da ga dobiju: San Antonija, Golden Stejta i, naravno, Oklahome sa kojom ima ugovor na još godinu dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki tamo

    23. jun 2016 | 21:10

    Ako dodje durant da igra sa anthonijem trebace in 2-3 lopte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA