≫ 

Konačno, pobeda: Čukarički slavio iz četvrtog pokušaja na pripremama

Brđani savladali bečku Austriju u poslednjoj proveri pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 1

Posle tri poraza, fudbaleri Čukaričkog popravili su utisak na pripremama u Austriji pobedom protiv bečke Austrije rezultatom 3:1.

Golove su za ekipu trenera Milana Lešnjaka postigli Alen Mašović u 33, Staniša Mandić u 53. i Filip Kneževć u 59. minutu.

>>> Čukarički doveo napadača iz šampiona Argentine (FOTO) (VIDEO)

Jedini pogodak za Austriju bio je zaparvo autogol Lukaša Pjasentina u 44. minutu.

- Kvalitetna utakmica u kojoj je rezultat bio primaran jer je ovo bila generalna provera pred kvalifikacije u Ligi Evrope koje nas očekuju. Zadovoljan sam kako su odigrali gotovo svi momci i njihovim angažovanjem. Planirali smo da veći broj igrača odigra 90 minuta, ali smo zbog prilično teških priprema odlučili da to promenimo i da ih ipak ne opterećujemo previše. Vrlo blizu je prva utakmica u sezoni i važno je bilo da svi igrači koji su danas dobili šansu budu maksimalni na terenu - rekao je posle utakmice Lešnjak.

Čukarički je meč počeo u sledećem sastavu: Stevanović, Stojković, Živković, Đurić, Pjasentin, B. Janković, Lagator, Kajević, Knežević, A. Mašović i Mandić. U protokolu su bili i Petrić, Čubraković, Bašanović, N. Janković, E. Mašović, Radić, Cvetković, Regan, Srnić, Matić, Šarić, Mehmedović, Šapić, Docić, Jovanović, Radonjić, Bailone.

Čukarički bi u Beogradu trebalo da bude u petak u jutarnjim časovima.

Na pripremama u Austriji "brđani" su boravili od 10. juna i tamo odigrali četiri prijateljska meča: MTK (0:3), Admira Vaker (1:2), LASK Linc (0:1) i Austrija (3:1).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slinisa

    24. jun 2016 | 14:49

    jedino zvezda ipartizan mogu nesto da naprave u evropi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA