SAMPRAS: Nadal je najbolji, Đoković je lovac

Bivši američki teniser kaže da je veliki navijač rivalstva između Nadala i Federera

  • 0

Jedan od velikana svetskog tenisa, Amerikanac Pit Sampras, smatra da će Rafael Nadal odbraniti titulu na Rolan Garosu, bez obzira što Novak Ðoković i Rodžer Federer potpuno ravnopravno konkurišu za osvajanje trofeja na drugom Grend slem turniru sezone.

- Nadal je neverovatan teniser. Ceo meč igra na istom nivou i kada krene ne zaustavlja se. Kada bih sada morao da tipujem na pobednika ovogodišnjeg Rolan Garosa, onda je to Rafa -izjavio je Sampras.

- Svi drugi su lovci. Ðoković je fantastičan, uostalom, prvi je na svetu, ali verujem da će Nadal ponovo biti ubedljiv na svojoj omiljenoj podlozi.

Amerikanac, koji nikada u karijeri nije uspeo da osvoji Rolan Garos, ukazuje na rivalstvo Španca i Švajcarca.

- Ja sam veliki navijač Nadala i Federera i njihovo rivalstvo je strašno, verovatno najveće u istoriji svetskog tenisa. Mislim da Federer može da dobije Nadala samo pod uslovom da odigra bukvalno savršen meč. U svakom drugom slučaju gubi, jer je Nadal prosto neverovatan - rekao je Pit Sampras.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA