Hrvatima horoskop predviđa veliku stvar na Evropskom prvenstvu, Portugalcima horor

Prema godini kada su osnovani savezu, Francuska je prvi favorit uoči početka nokaut faze

  • 21

Pažnja svih ljubitelja sporta (i ne samo njih) ovih dana usmerena je ka Evropskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Francuskoj od 10. juna do 10. jula.

www.astrousluge.com

Utakmice kojih nekada ima čak i previše u toku jednog dana prikovala je za stolice veći deo populacije. Utakmice se gledaju u dahu, i jedino pitanje koje se postavlja je ko će na kraju podići pobednički pehar. Pokušali smo gledajući datume kad su Fudbalski savezi osnovani da odgonetnemo ovu dilemu.

Ne znam koliko ćemo pomoći “kladioničarima” i svima koji poluprofesionalno prate najvažniju sporednu stvar na svetu, ali astrologija to posmatra ovako.

Fudbalski savez FRANCUSKE osnovan je 7. aprila 1919. godine u znaku OVNA i po horoskopu spada u najvećeg favorita ovog prvenstva. Odmah za njim sledi Fudbalski savez ŠPANIJE za koji nismo pronašli tačan datum ali je godina osnivanja 1913. nešto što nam daje za pravo da ih takođe uvrstimo u red glavnih favorita.

Treća selekcija koja spade u glavne favorite je NEMAČKA koja je svoj život na fudbalskoj sceni ugledala 28. januara 1900. godine VODOLIJE koja može biti pritajeni favorit i iz senke prigrabiti pehar, kada se tome svi najmanje budu nadali.

Mnogi će se iznenaditi ali tri selekcije koja nikada nisu prigrabile prvo mesto na ovom velikom takmičenju kao što su BELGIJA I ŠVAJCARSKA (savezi osnovani 1895. godine) i HRVATSKA (osnovan 13. juna 1912. godine) u znaku BLIZANACA mogu biti veliko iznenađenje ovog takmičenja.

Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Iako ih mnogi svrstavaju u red favorite Portugalci imaju samo jedan problem. Godina u kojoj je osnovan njihov fudbalski savez (1914. godina) ne pruža im gotovo nikakve šanse da se na ovom takmičenju približe peharu.

Astrolog i tarot-tumač: Marko Voronjin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    24. jun 2016 | 15:01

    Како хрватски савез основан 1912. кад нису тад постојали? Једино су могли под именом бечких коњушара нешто да спрчкају. Мада мислим да угари нису много њима дозвољавали, сем да их служе.

  • Republika srpska

    24. jun 2016 | 13:55

    Kad ronaldo postigne tri kom.na utakmici bice kockastima horor. A ovaj horoskop pisao karamarko ili mozda kolindica.

  • Baki Legenda

    24. jun 2016 | 14:45

    Kako je moguce da je Hrvatski savez nastao jos 1912 godine kada su Hrvati kao nacija nastala pre 25 godina ????? Sto se mene tice neka osvoji ko je najbolji u inat nasim cobanima koji misle da umeju da igraju ali ustvari neznaju loptu da sutnu u mrezu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA