≫ 

Pre nekoliko sati trejdovan u Orlando, a sada je kandidat za plejmejkera Zvezde (VIDEO)

Doskorašnji košarkaš Unikahe jedan od kandidata za poziciju plejmejkera na Malom Kalemegdanu u novoj sezoni

  • 2

Francuski košarkaš Edvin Džekson mogao bi da pojača Crvenu zvezdu, prenose španski i turski mediji. Džekson igra na pozicijama jedan i dva, visok je 191 centimetar i ima 26 godina.

Prošle sezone je u dresu tima iz Malage prosečno beležio 8,9 poena i 2,5 asistencije na 24 utakmice u Evroligi. Karijeru je počeo u Asvelu, igrao je za Nanter i Ruen, a onda je prešao u Barselonu u kojoj se nije najbolje snašao, pa je prošlu sezonu odigrao u Unikahi.

Zanimljivo je da je upravo u noći između četvrtka i petka Edvin Džekson u sklopu trejda za Serža Ibaku poslat u Orlando u zamenu za Viktora Oladipa, Ersana Iljasovu i Litvanca Domantasa Sabonisa, a upravo je Sabonisa, sina litvanske legende Arvidasa, Orlando izabrao kao 11. pika na ovogodišnjem draftu.

>>> Neizvesnost za Delije: Radonjić dobio ultimatum od Zvezde, a Obradović ima ponudu iz Španije

Ipak, crveno-beli pre svega moraju da definitivno reše pitanje trenera. Dejan Radonjić ima ugovor za sledeću sezonu, ali još uvek se definitivno nije dogovorio sa upravom kluba oko nastavka saradnje.

Zvezda je osvojila prošle sezone titule u ABA ligi i Superligi Srbije, a u Evroligi je stigla do četvrtfinala gde je poražena od šampiona Evrope CSKA.

Crveno-bele su za sada napustili samo Majk Cirbes i Kvinsi Miler koji su potpisali za Makabi.

Pogledajte neke od poteza Eedvina Deksona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    24. jun 2016 | 16:06

    Dobar igrac. Odlican suter. Jos kad bi se i djenka vratio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA