≫ 

Selektor Belgije priznao: Naingolan je pušač, uvek dobije sobu sa terasom

Ovaj igrač nije najbolji primer kako vrhunski sportista treba da se ponaša

  • 0

Da među profesionalnim fudbalerima ima pušača dokaz je i reprezentativac Belgije Rađa Naingolan, ali za razliku od mnogih kolega, on tu svoju strast uopšte ne krije ni kad je sa reprezentacijom.

Ni selektor Belgijanaca Mark Vilmots nema ništa protiv toga što mu jedan od najboljih igrača uživa u nikotinskom dimu, sve dok mu ta loša navika ne utiče na igre.

>>> Irci idu dalje posle drame u završnici, Belgija evrogolom poslala Ibru u penziju (VIDEO)

Na internetu je nedavno "osvanuo" video iz sobe reprezentativaca "crvenih đavola" u Francuskoj, u kojoj je, pored ostalih, i Naingolan sa paklicom cigara u ruci, što je navelo novinare da na tu temu razgovaraju sa Vilmotsom.

- Da, Rađa je pušač, i nije jedini među fudbalerima. Znam da u italijanskoj i francuskoj reprezentaciji mnogi igrači puše. U ovoj fazi karijere su otporni na mnoge stvari. Sve dok to njegovo telo može da podnese i dok nema uticaja na igru, ne smeta mi - otkrio je Vilmots.

Za razliku od drugih selektora, Vilmots ne pravi problem Naingolanu zbog cigareta, čak mu i udovoljava.

Uvek pazim da bude u sobi sa terasom, da slučajno dim ne bi aktivirao protvpožarni alarm. Verujem da je on jedini koji puši u reprezentaciji. Kada bih ostalima dozvolio da pripale pet, šest cigara dnevno, to bi definitivno uništilo grupu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA