Zvezda demolirala protivnika, uz het-trik Kataija i gol novog pojačanja već u 3. minutu!

Crveno-beli savladali Borac iz Starčeva rezultatom 7:0

  • 18

Posle simultanke u Beškoj, gde su rezultatom 10:1 pobedili Hajduk, Crvena zvezda je svu svoju moć prikazala i u drugoj prijateljskoj utakmici ove sezone.

Aktuelni šampion je demolirao Borac u Stračevu rezultatom 7:0 (4:0), uz het-trik Aleksandra Kataija i debitantski gol Andrije Lukovića.

>>> Zvezda ima važnu poruku za navijače (VIDEO)

Zvezda je prvo poluvreme počela u sastavu Kahriman, Cvetković, Rendulić, Fibel, Ibanjez, Donald, Le Talek, An. Luković, Katai, Srnić i Sikimić, a već u 3. minutu su vodili sa 1:0. Strelac je bio novajlija Luković.

Najbolji strelac Super lige, Katai, je u 20. minutu najavio odličnu partiju. Asistent je bio Sikimić, kao i tri minuta kasnije kada je Katai povisio na 3:0. U 33. je ofanzivni vezista kompletirao het-trik  i sa rezultatom 4:0 se otišlo na odmor.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Miodrag Grof Božović je na poluvremenu ''promešao karte'' i na teren ubacio novih 11 igrača. Zanimljivo, Parker je igrao desnog beka, a pored njega su još igrali Manojlović, Rendulić, Adam Mičel, Milošević, Ristić, Babunski, Plavšić, Jovović, Orlandić i Vieira.

>>> Zvezda bez trojice stranaca u Sloveniji, otpao i kralj priprema

Samo što se krenulo sa centra, Zvezda je preko Jovovića povela sa 5:0. Ovim golom se crnogorski krilni fudbaler ozbiljno nameće Božoviću posle epizode koju je imao u OFK Beogradu.

Do novog gola se čekalo u 75. minutu kada je Ugo Vijeira povisio na 6:0, da bi Srđan Plavšić u 80. minutu pogodio za 7:0. To je ujedno bio i konačan rezultat.

Podsetimo, šampion Srbije u ponedeljak kreće put Slovenije gde će se u Termama Čatež pripremati za nastavak sezone i početak evropski kvalifikacija. Prvi meč protiv Valete ili B36 Toršavna na programu je 12. jula.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije

    26. jun 2016 | 19:48

    Mali Jovovic nase najvece pojacanje!

  • Звезда

    26. jun 2016 | 19:56

    Слично ће се провести још неки 17.09.

  • Zoran

    27. jun 2016 | 00:07

    Borac je slavio 90 god postojanja kluba, Zvezda je pozvana na rodjendan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA