Marijeva majka: Nadam se da će Đoković ispasti u ranoj fazi Vimbldona

Džudi Mari je u analizi pred Vimbldon istakla da se njen sin i Novak jako dugo poznaju

  • 31

Džudi Mari, majka drugog najboljeg tenisera sveta Endija Marija nada se da će branilac titule Novak Đoković biti eliminisan pre finala Vimbldona.

Džudi je u analizi pred Vimbldon istakla da se njen sin i Novak jako dugo poznaju, kako je već poznato, od njihove 11. godine.

- Odrasli su zajedno. Izuzetno je ono što je Novak ostvario u poslednjih nekoliko godina, jer je snaga muškog tenisa velika. Guraju jedni druge, a Đoković je sad enigma koju žele svi da reše. To je ogroman izazov, ali se nadam da će ga neko, možda neki dobar server, eliminisati sa Vimbldona u ranijim rundama -  rekla je Mari.

Britanac ima dve gren slem titule, sa US opena i Vimbldona.

- Verujem da je svima jasno da bi Endi osvojio mnogo više velikih titula da igra u nekoj drugoj eri, ali nažalost on je deo zlatne ere sa Đokovićem, Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom - rekla je Džudi Mari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krusevac

    27. jun 2016 | 13:40

    Kada jedan SRBIN stvara kopleks citavoj britaniji! Neprocenjivo!

  • Gradjanin ove jadne zemlje

    27. jun 2016 | 19:24

    Kralj tenisa lupa komplekse ne samo svojim rivalima, već čitavim nacijama! To je čovek koji je pokorio planetu, tačnije pregazio sve kao plitak potok, pocepao amere, naduvane britance, uobražene špance, razvejao ih k'o prašinu, a ostao jednostavan i ljudski običan. DŽaba vam bando belosvetska, možete samo da ga mrzite i to je to ...

  • Ibrahimović #10

    27. jun 2016 | 13:38

    Samo se nadaj Videćeš opet svog sinčića sa poslužavnikom :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA