Makabi: Izgubili smo novac igrajući ABA ligu

David Federman, vlasnik Makabija iz Tel Aviva, još ne potvrđuje učešće "ponosa Izraela" u sledećoj sezoni regionalne lige, ali ni ne demantuje

  • 0

Predsednik Makabija iz Tel Aviva, David Federman, izjavio je da je poslednja sezona i igranje u ABA ligi "odnelo neočekivano mnogo novca". Posle jubilarne 50. titule koju su osvijili košarkaši Makabija vlasnik "ponosa Izraela" u nekoliko reči se osvrnuo na sezonu koja je završena, a zanimljiva je bila izjava koja se odnosi na učešće u ABA ligi, koju su, takođe, superiorno osvojili.

- Izgubili smo dosta novca igrajući u ABA ligi, a to nismo ni najmanje očekivali - rekao je Federman, a prenosi košarkaški portal sportando.net.

- Međutim, regionalna liga nas je dobro pripremila za domaće takmičenje držeći tenziju među igračima kada je Evroliga u pitanju.

Makabi i dalje nije potvrdio da li će i sledeće godine nastupati u Jadranskoj ligi, ali je vlasnik potvrdio neke transfere i interesovanja.

- Ugovor sa Giorgijem Šermadinijem je potpisan, dok sa Aleksom Marićem moramo da sačekamo da završi sezonu u Grčkoj. U pregovorima smo sa Jotamom Halperinom i Doronom Perkinsom. Dejvid Blu razmišlja šta dalje da radi, dok ja želim da se u tim vrati Šarunas Jasikevičijus - rekao je vlasnik Makabija.

(Telegraf.rs, Foto: adriaticbasket.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA