PREOKRET: Zvezdi otimaju glavno pojačanje za Ligu šampiona!

Gelor Kanga je u Francuskoj gde pregovara sa Lensom

  • 12

Crvena zvezda je nedavno potpisala Džona Ruiza, a na njegovom predstavljanju je navedeno da su blizu potpisa i Gelor Kanga i Pablo Muče, te da bi realizacija transfera trebalo da se obavi u toku nedelje.

Kanga je bio najveća želja Grofa Božovića, koji ga je svojevremeno trenirao, ali bi prema pojedinim informacijama iz Francuske, ona mogla da ostane neispunjena. Već je u medijima bilo poznato da se Lens uključio u trku, ali prema poslednjim informacijama, Zvezda je sve dalje od toliko željenog pojačanja.

>> Ruiz na predstavljanju objasnio zašto je pored većeg novca izabrao Zvezdu! (FOTO)

Naime, francuski mediji pominju da je Kanga trenutno u Francuskoj pregovorima sa Lensom, pozivajući se na medije u Gabonu, odakle je sam igrač. Takođe ističu i da Lens nije jedini zainteresovan klub za Kangu, već pominju i Crvenu zvezdu.

Već nekoliko puta je pisano da je Kanga blizu dolaska u Beograd, navodno je sve bilo dogovoreno, ali je problem bila viza koju je trebalo da dobije u Gabonu.

Međutim, ako je informacija iz Francuske tačna, moguće je da mu viza za Srbiju neće biti ni potrebna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    29. jun 2016 | 13:15

    Ne otima niko nikog,to je trziste,ponuda u traznja. On trazi bolju platu,bolju ligu,da Zvezda ima dobar LS mamac ali tezak je put do toga. LE je ipak realnije

  • King

    29. jun 2016 | 14:42

    Ovako je pricano i za Ruiza pa je svejedno dosao. Tako da, nemojte se mnogo sekirati, dok ne vidite igraca kako drzi dres kluba za koji je potpisao, ne verovati nikome.

  • King

    29. jun 2016 | 13:56

    Ovako su pisali i za Ruiza da se odlucio za Turke, ali je ipak dosao u Zvezdu. Moguce je da ce tako biti i sa Kangom, ali ko zna, nista nije nemoguce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA