Da li znate da je Partizanov novi dres kao Barselonin? (FOTO)

Saznajte sve prednosti novog Nike dresa crno-belih

  • 17

Tradicionalni crno-beli prugasti dres Partizana, sa crnim šorcem, osavremenjen je dominantnom crnom bojom u predelu ramena i rukava za sezonu 2016/2017.

Tamnija pozadina u predelu srca dodatno naglašava klupski grb, omogućavajući srebrnim zvezdama da svojim sjajem podsećaju na slavnu klupsku istoriju.

Davne 1966. godine, Partizan je u svojoj sada već prepoznatljivoj crno-beloj opremi, po prvi put nastupio u finalu Kupa evropskih šampiona. Danas, pola veka kasnije, ne ostaje veran samo slavnoj istoriji, već pokazuje želju i spremnost da u novom Nike dresu ponovo zauzme mesto među najboljima.

Crno-beli će novi dres prvi put zvanično poneti na pripremnim mečevima pred kvalifikacije za Evropa ligu, zakazane za sredinu jula ove godine.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Savremena tehnologija novog Nike dresa

Nike Dri-FIT tehnologija omogućava znoju da što pre ispari, a rupičasti predeli u ključnim područjima stvaraju između dresa i tela dodatnu cirkulaciju vazduha, omogučavajući fudbalerima da zadrže nižu temperaturu tela i, osećajući se udobnije, daju svoj maksimum.

Prednji i zadnji delovi dresa napravljeni su od prozračne meš tkanine čineći kretanje i igranje u dresu maksimalno udobnim.

Napredna Nike tehnologija podržava veoma zahtevne performanse igrača pomažući im da postižu još bolje rezultate. Nike dres je drugačiji od svih prethodnih u kojima su crno-beli nastupali. Napravljen od izuzetno lake tkanine otporne na vlagu, obezbeđujući prozračnost, rastegljivost i laku prilagodljivost telu.

Predodređen za velike stvari, crno-beli dres je jedinstven, stvoren da pruži igračima ono najbolje od Nike inovacija i visokih tehnoloških performansi.

Prepoznavši obostrane šampionske ambicije, Nike je ovom saradnjom Partizan svrstao u red odabranih, zajedno sa Barselonom, PSŽ-om i drugim najboljim klubovima na svetu, privilegovanim da nose Nike opremu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    30. jun 2016 | 16:37

    Eeeeee još kad bi dres igrao fudbal...

  • Djile

    30. jun 2016 | 16:54

    Jos kad bi trcali i igrali umesto vas...hahaha

  • P.F.C

    30. jun 2016 | 16:27

    Samo ovo MTS nisu mogli malo lepshe da odrade nego su ga zalepili peglom, kao shto se radilo pre 25 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA