Van Persi tajno boravio u Torinu, Anjeli mu daje 28 miliona

Andrea Anjeli, predsednik Juventusa, holandskom internacionalcu ponudio i dres sa brojem "10", koji je do pre nekoliko dana nosio legendarni Del Pjero

  • 0

Odlazak legende Juventusa Alesandra del Pjera ostavio je ogromnu prazninu na, kako navijači novog šampiona Italije kažu, "terenu, srcu i duši". Eventualni dolazak Robina van Persija mogao bi mnogo toga da "pokrije".

Prema pisanju tiražnog dnevnika "Il Messaggero" holandski reprezentativac i član Arsenala prošle nedelje u tajnosti proveo je nekoliko sati u Torinu, razgledajući stadion i kompleks u kojem treniraju fudbaleri Juventusa.

Prema pisanju istog lista, "načelni dogovor Andree Anjelija i Van Persija je postignut", a najbolji napadač Premijer lige bi za četiri godine trebalo da inkasira 28 miliona evra! Usput, dobio bi i dres sa brojem "10", brojem koji je odlazeći kapiten Del Pjero odbio da "podigne na krov" i sa sobom odnese u istoriju.

Van Persi je dobio ponudu i sada je na sve na njemu. U međuvremenu, čelnici "stare dame" pomno prate šta se dešava sa Kavanijem iz Napolija, Suarezom iz Liverpula i mladim Pogbom iz Mančester junajteda, pošto bi jedan od ove trojice napadača mogao da bude "plan B".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA