≫ 

Imamo još jedan mega transfer: Dvajt Hauard se vratio kući!

Jedan od najboljih centara lige potpisao ugovor na tri godine vredan 70.5 miliona dolara

  • 0

Vrlo "živ" transfer period u NBA ligi začinjen je još jednim "blokbaster" dogovorom. 

Atlanta Hoksi doveli su jednog od najboljih centara lige Dvajta Hauarda (30) sa kojim su postigli trogodišnju saradnju vrednu 70,5 miliona dolara, preneli su američki mediji.

>>> Lejkersi dali 64 miliona dolara za Mozgova!

Hauard, nekada najbolji defanzivac lige (tri godine zaredom), prethodne tri sezone bio je član Hjustona gde je odigrao daleko ispod svojih standarda, a razlog za to bile su povrede, ali i način igre Teksašana koja se definitivno nije "vrtela" oko njega.

Jedna o prednosti Hoksa prilikom pregovora sa Hauardom bila je činjenica da je on rodom iz Atlante, tako da mu je i to olakšalo odluku da pređe u ekipu koja je minule sezone eliminisana u drugom krugu plej-ofa od kasnijeg šampiona Klivlenda.

Dolazak Hauarda verovatno znači i odlazak Ala Horforda (30), čiji je devetogodišnji staž u Hoksima sada blizu završetka i zbog toga što se za njega interesuje nekolicina klubova poput Oklahome, Bostona, Detroita, Hjustona i Vašingtona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA