LUČIĆ NAŠAO NOVI KLUB: Najpoznatiji srpski hokejaš zaradiće bogatstvo!

Milan Lučić je kao slobodan agent napustio Los Anđeles Kingse

  • 2

Srpski hokejaš završio je uspešnu epizodu u Los Anđeles Kingsima. Posle isteka ugovora, Milan Lučić je u petak potpisao sedmogodišnji ugovor sa Edmonton Ojlersima, u vrednosti od čak 42 miliona evra.

Lučić je za jednu sezonu, na 81 meču postigao 20 golova i upisao 35 asistencija. Prethodno osam sezona igrao za Boston i sa njima je 2011. osvojio Stenli kup (šampionska titula u NHL).

>>> Povratak srpskog hokejaškog sina! Boston je plakao, aplaudirao i divio se Lučiću!

Faktori koji su uticali na odluku srpskog hokejaša sa kanadskim pasošem da potpiše za kanadsku ekipu su zvezda u usponu Konor Mekdejvid i menadžer kluba Peter Kjareli, koji je sarađivao sa Lučićem u Bostonu.

- To što imam šansu da igram sa jednim od najboljih igrača od kako sam stigao u NHL je nešto čemu kao igrač treba itekako da se radujem. Uvek će biti svetla na kraju tunela kad se igra sa njim. Želim da budem deo toga, i znam da uspeh neće doći preko noći - rekao je Lučić.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maka

    2. jul 2016 | 12:55

    Svaka cast!!! Prvi put cujem za decka,treba mu dati vise medijskog prostora iako hokej je kod nas razvijen kao i bejzbol!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA