≫ 

Partizan moćan protiv Lehije: Ni Krasić nije pomogao Poljacima! (VIDEO)

Crno-beli odigrali najbolji meč na pripremama u Poljskoj

  • 21

Ekipa Partizana pružila je odličnu partiju u trećoj pripremnoj utakmici na pripremama u Poljskoj, najbolju do sada, i pobedila Lehiju iz Gdanjska rezultatom 3:0!

Golove za Tomićev tim postigli su Gregor Balažic u 30. minutu, Valeri Božinov u 35. i Dušan Vlahović u 69.

Za poljski tim na golu je stajao mladi reprezentativac naše zemlje Vanja Milinković-Savić, a od početka je igrao i bivši srpski reprezentativac Miloš Krasić.

>>> Bugari dobili Poljake u prvom meču: Božinovu i Bandalovskom će se ispuniti želja?

Partizan je počeo meč u postavi: Šaranov, Vulićević, Gogoua, Balažic, Bogosavac, Everton, Brašanac, Radović, Janković, Mihajlović, Božinov, a od 62. minuta Tomić je zamenuio čitav tim, pa su šansu dobili: Jovičić, Bandalovski, Miletić, Stevanović Miladin, Jevtović, Radin, Marjanović, Golubović,  Kosović, Lukić, Vlahović.

Lehija je igrala u sastavu: Milinković - Savić, Janicki, Maloča, Vojtkoviak, Kovačević, Krasić, Mila, Haraslin,  Flavio Paišao, Gamakov, Marko Paišao, a igrali su još: Podlesni, Stolarski, Žerson, Fereira, Kalahur, Letniovski, Macieržinski, Makovski, Krzanovski, Hrapek, Buksa, Džigala, Kobilanski, Pavlovski.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

U duelu protiv sedmoplasiranog tima Poljske prethodne sezone, Partizan je pokazao visok nivo igre i realizacije pokazavši da polako ulazi hvata dobar ritam pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope i duele sa Slavijom ili Zaglebjem.

Posle perioda igre u kojem su i jedan i drugi tim imali po jednu dobru šansu, crno-beli su poveli u 30 minutu preko Balažica koji je zahvatio loptu glavom posle skraćenog kornera Mihajlovića i savladao dvometraša među stativama Lehije milinković-Savića.

Pet minuta kasnije bilo je 2:0 zahvaljujući, pre svega, izuzetnom pasu Marka Jankovića sa 40 metara, i mirnoj realizaciji Valerija Božinova pred golom Poljaka.

U periodu od izlaska na teren u nastavku, do 55. minuta Poljaci su imali tri zaista lepe prilike za gol, međutim u tim situacijama Šaranov je u dva navrata bio na visini zadatka, ali i Balažic koji je reagovao na gol-liniji i sprečio igrače Lehije da se vrate "u igru".

U nastavku meča, Partizan je održao visok ritam, a pobedu je uspeo da učini ubedljivijom preko Vlahovića kome su šansu pripremili Kosović i Đuričković, a mladi napadač rutinski poslao loptu pored golmana Poljaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PARTIZAN SAMPION EVROPE 1992

    2. jul 2016 | 13:29

    Ovako cemo i pečurkicama zvanoj legiji stranaca,da očitamo lekciju 17.9.Ima da jih ugasimo,zamenimo grb i adresu kao sto smo im to napravili u kosarci.PARTIZAN JEDAN JEDINI PONOS SRBIJE

  • Srpskibek

    2. jul 2016 | 13:34

    Cek dok im dodje...surdulica.

  • Звезда

    2. jul 2016 | 13:54

    Могли би да купе Красића. Употпунили би тим са 30+ играчима. Добро би им дошао.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA