KAKAV ODGOVOR RAKITIĆA HULIGANIMA: Uživamo, ne možete nam oduzeti osmeh (FOTO)

Ubrzo nakon napada hrvatski fudbaler napustio je Ugljan i nastavio sa svojim odmorom

  • 8
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Hrvatski fudbalski reprezentativac Ivan Rakitić napadnut je dok je letovao sa porodicom na ostrvu Ugljan, pošto su nepoznate osobe kamenjem zasule vilu u kojoj je fudbaler odseo, prenosi agencija Hina.

Niko nije povređen, a na vili su polomljeni vrata i prozori, dok je policija objavila da intenzivno traga za izgrednicima.

Kako navode hrvatski mediji, član Barselone je pre dva dana stigao sa porodicom na Ugljan i iznajmio luksuznu vilu, a sami meštani su ga dočekali sa oduševljenjem.

Načelnik opštine Preko Karlo Novoselić prepričava situaciju koju je zadesio:

- Došao sam na lice mesta taman kad je stigla policija. Pošto je kuća bila zatvorena, pitali smo gde je Raktić. Susedi su rekli da je otišao da susednog kafića "Cima". Otišli smo do njega. Bio je s fudbalerom Danijelom Pranjićem i rekao da ćemo se naći za 15 minuta - rekao je načelnik i dodao:

- Kasnije nas je odveo do mesta incidenta, videli smo da je jedno staklo razbijeno, da nema ništa od priče da ih je više porazbijano. Rekao je da su za to vreme bili na ručku. U isti tren je izašao napolje, ali više nikog nije bilo. Sused do njih je bio u trenutku incidenta na terasi, čuo je prasak stakla, ali je rekao da nije nikog video. Obišli smo oko kuće i pokušali da nagovorimo gospodina Rakitića da ostane, ali rekao je da mu se supruga jako uplašila. Rekao je da su definitivno odlučili da odu - izjavio je načelnik za 24sata.hr.

Rakitić se kasnije u toku danu oglasio na društvenoj mreži Instagram.

- Uživamo u porodičnom odmoru. Niko nam ne može uzeti naš osmeh - napisao je Rakitić uz fotografiju sa plaže sa suprugom Rakel i ćerkicom.

Nije, doduše, označio i na kojoj je lokaciji.

Možda je i bolje tako.

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fratelli d'italia

    2. jul 2016 | 15:41

    Decko sa zenom i decom dosao na odmor ,pa seme vam se zatrlo huligansko..

  • Nešo

    2. jul 2016 | 16:19

    Ne mogu da mu oproste sto je Radniku iz Bijeljine donirao semafor . Bolesnici !

  • Danijel Delije Sever

    2. jul 2016 | 15:45

    Sta vam je on kriv ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA