Ovako su publika i majka Endija Marija reagovali kada su čuli da je Novak ispao sa Vimbldona (VIDEO)

I njima je jasno da je Škot sada prvi favorit

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika dugi
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milan

    03. jul 2016 | 15:26

    Poraz Novaka od Kverija je za ozbiljnu analizu.Teško je opisati Novakovo ponašanje u toku igre,jer je igrao tenis koji ne liči na Novakovu igru i možda bi psiholozi i psihijatri te teniski stručnjaci mogli dati kompetentnu ocenu. Ja navijam za Novaka od prvoga dana i svi znamo za njegove fantastične rezultate koji su plod rada,talenta,mnogo odricanja i za sve to je Novak primio preko 100 miliona dolara.Često se pitam zašto se ja živciram za svaki njegov loš servis,slabu igru, ponekad počnem da razmišlja o nameštanjima u susretima i puno toga. Dakle,Novak je dobro plaćen, postao je poznat i slavan u svetu i samo je čovek.Svi smo videli koliko puta je prekidan meč zbog kiše,a onda neshvatljivo da tamo neki sa nižim rangom igraju na centralnom igralištu i još puno toga što se krije od nas gledaoca -sve to i te kako psihiči utiče na čoveka. Oba tenisera su imala iste uslove i Novak je bio neprepoznatljiv, a ostaje čudno zašto je u drugom setu onako namerno gurao loptice u mrežu i poklanjao poene protivniku.Novak mi je izgledao kao da je ošamućen, pa ako se slabo osećao zašto nije predao meč, to bi bilo puno poštenije zbog nas navijača.Vrlo je ružno od Novaka i Troickoga da neće da igraju za svoju državu protiv VB, jer im je više stalo do njihovih ličnih interesa i zarade, njihova objašnjenja su providna.Novak igra promenljivo i posle uspeha dolaze padovi, a to su biološke zakonitosti,prestanimo se sikirati,Novak prima pare,a ne mi i uglavnom to je dobar biznis za talente.Srećno N

  • Gedza

    03. jul 2016 | 10:37

    Lepa zena

  • Bruce Lee

    03. jul 2016 | 09:48

    Marej je odreagovao normalno a majka mialim da se nasmešila na reakciju publike na Noletov poraz. Mi smo svi uz Noleta i on je No.1. Ovo je normalno što mu se dogodilo, jednostavno dođe do premora, nekad fizičkog a nekad i mentalnog. U sportu sam i jednostavno ne možete stalno da držite vidok nivo forme i ovo što je do sad uspeo je neverovatno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA