≫ 

TELEGRAF: Zvezda jeste zvala Vučinića, ali Crnogorac neće doći na Marakanu!

Zvezda je planirala da privoli legendarnog napadača u želji da joj pomogne u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je ponuda odbijena od strane njegovog kluba

  • 29
Mirko Vučinić Foto: Tanjug/AP

Crvena zvezda je u prelaznom roku pripremala pravu bombu koja bi izazvala tektonski poremećaj na Topčiderskom brdu - transfer Mirka Vučinića!

Ipak, kako Telegraf nezvanično saznaje, do toga ipak neće doći. Crveno-beli su imali ideju da Vučinića dovedu na pozajmicu od dva meseca, i on bi bio na Marakani samo tokom kvalifikacija za Ligu šampiona.

>>> Mirko Vučinić otkrio gde će završiti karijeru

Postojalo je interesovanje druge strane, nezvanično nam je potvrđeno, ali se Vučinićev klub Al Džazira je to odbio. Naime, iako prvenstvo Ujedinjenih arapskih emirata počinje tek sredinom septembra, nisu želeli da rizikuju, pošto je Vučinić pre šest meseci doživeo tešku povredu ligamenta kolena i tek se nedavno oporavio.

Vučinić je inače navijač Crvene zvezde, pa je ideja bila da se ide na kartu ljubavi prema klubu, ali i saradnji sa Miodragom Božovićem, te pokušaja da se vrati u formu posle teške povrede, a ujedno i pomogne Zvezdi da se možda domogne grupne faze Lige šampiona.

Ipak, navijači Zvezde neće moći da gledaju Mirka kako rešeta mreže na Marakani, kao što je svojevremeno simulirao ''rešetanje'' upravo na Marakani, kada je nosio dres mlade reprezentacije SCG u duelu sa Hrvatskom.

Vučinić se proslavio igrama u Italiji, gde je nosio dresove Lećea, Rome i Juventusa i gde je bio jedan od najboljih napadača Serije A.

Dres Crne Gore oblačio je 44 puta i postigao je 17 golova. U Al Džaziru je prešao jula 2014. godine za 9 miliona evra.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Racki

    2. jul 2016 | 23:59

    Ma dodji i ti da budes 187 igrac koji je dosao ceka se Boateng,Alaba i jos 8 kojima je isteko ugovor pa po poluvreme nek igraju.

  • Coa

    3. jul 2016 | 00:05

    Steta,klasa igrac.Da je dosao 200% bi usli u Ls.

  • VJ

    3. jul 2016 | 00:05

    Koji ce nam....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA