FIBEL: Muslin mi je rekao da idem u Zvezdu!

  • 29

Mičel Donald je rekao ''Tomas Fibel je pravi štoper za Zvezdu'', a čelnici najtrofejnijeg srpskog kluba su odmah potom kreuli u realizaciju transfera.

Nedugo zatim, francuski štoper je stigao na Marakanu. I odmah na početku pokazao da će biti kapitalno pojačanje za odbranu crveno-belih.

>>> TELEGRAF: Zvezda jeste zvala Vučinića, ali Crnogorac neće doći na Marakanu!

Jeste Fibel bio želja Miodraga Grofa Božovića, jeste igrao zajedno sa Donaldom i Le Talekom u Mordoviji, ali veoma bitnu ulogu u njegovom dolasku odigrao je sadašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Čovek kog mnogi navijači Zvezde ne vole zbog sukoba sa Draganom Džajićem, ali sigurno i čovek čije ime će ostati upisano zlatnim slovima u istoriji kluba.

- Pričali smo pre nego što sam potpisao za Zvezdu. Rekao mi je dobre stvari o klubu, gradu, uslovima. Rekao mi je da ću da napravim dobr stvari ako potpišem. Imao je 50 posto udela što sam odlučio da dođem u Srbiju - rekao je Fibel za Sportski žurnal i osvrnuo se na prve pripremne mečeve:

- Moja pozicija je bitna, uvek se trudim da odigram dobro i dobijem svaki duel. Bitno je da igrač brzo, dobro se postavljaš, tako stičeš poverenje saigrača. Bitna je komunikacija, imam sreću da su ispred mene Donald i Le Talek sa kojim se dobro poznajem. Zadovoljan sam kako sam odigrao protiv Zarje, ali ne bih da pričam previše o tome. Sve će se videti na terenu.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sputnjik

    3. jul 2016 | 11:50

    "...Čovek kog mnogi navijači Zvezde ne vole zbog sukoba sa Draganom Džajićem..." Prije ce biti da od njihovog sukoba mnogi ne vole Dzajica...Ne poznajem navijaca Zvezde koji ne vole i ne postuju Muslina...Od odlaska Muslina Zvezda vise nije nikad bila na nivou da ima kvalitet za LS,tek sada kada je Grof tu rekao bih da imamo sansi...

  • Armija

    3. jul 2016 | 15:23

    Ne znam odakle vam to da ga zvezdasi ne vole... Bas naprotiv, vole ga svi i svi znaju da je tad on bio u pravu a ne Dzajic...

  • D O

    3. jul 2016 | 11:26

    Zamisli te samo da Zvezda nije u minusu ponovila bih uspjeh iz 91 prošlog vijeka??!!Polako samo uspjeh je i Ligu Evrope igrati??!?Za Ligu Šampiona nije dovoljno samo igrači več i jaća i bolja liga sa naravno kompletnom infrastrukturom??!!Šta imamo danas 4 kluba iz Srbije koji su kadra i kvaliteta da igraju tu je osim nas Partizan Vojvodina i Čukarićki??!!A ne po blatu da se igra??!!Zamisli te Real Madrid igra u blatu nekome u 21 vijeku ma daj??!!Svi klubovi moraju se privatizovati a FSS mora da podnese zahtijev u Skupštini Srbije i resornom Ministarstvu Sporta i Omladine taj prijedlog??!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA