Gvardiola spremio dve bombe: Nudi 177 miliona za zvezde Barse i Reala!

Mančester Siti krenuo u ''nemoguću misiju'' sa džakovima arapskog novca, ne bi li stvorio brutalan tim za narednu sezonu

  • 3
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola planira da napravi baš moćan Mančester Siti, a ne žali novac kako bi oformio ekipu po svojim željama. Ne žale ni arapski vlasnici, koji su mu ostavili na raspolaganju ogroman budžet, kako bi na Etihad doveo dve velike zvezde Barselone i Real Madrida.

Pep planira da razbije Barsin MSN trio, tako što bi oduzeo ''S'' iz njega, odnosno Luisa Suareza. Pored njega želi i vezistu Reala Tonija Krosa.

>>> Ovde pratite najnovije transfer vesti!

Foto: Guliver/ David Ramos/Getty Images Foto: Guliver/ David Ramos/Getty Images

Spreman je da izdvoji čak 177 miliona evra za njih dvojicu. Za Suareza je spreman da ponudi 85 miliona funti (102 miliona evra), a za Krosa 63 miliona funti (75 miliona evra).

Barsa je već osigurala novi ugovor za Nejmara što im je bio prioritet zbog otkupne klauzule koju je imao, ali ima finansijsku rupu u poslovanju, te će biti pitanje da li će moći da odbije ponudu veću od 100 miliona evra.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kros je sa Klopom već sarađivao jednu godinu u Bajernu, pre nego što je prodat u Real za 25 miliona evra.

Sada ima još jednu godinu ugovora, tako da će i Realu biti teško da odbije unosnu ponudu za sjanog vezistu, a pritom će i višestruko zaraditi kada se uporedi koliko su ga platili.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gruja

    3. jul 2016 | 18:09

    sa tim parama i moja tasta bi mogla da bude dobar trener.Dodji ti brale i Murinjo u Rad Radnicki Borac gde nema para pa osvoji prvenstvo i skidam ti kapu

  • M

    3. jul 2016 | 18:02

    Dzaba ste ktecili za Suareza. Ako Pogba dodje u Real, onda Kros moze da putuje.

  • Zare

    4. jul 2016 | 00:36

    Kad je saradjivao sa Klopom u bajernu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA