Sjajna vest za ljubitelje fudbala: Mesi ipak nije rekao zbogom reprezentaciji Argentine

Ugledni argentinski list navodi da je Mesi spreman da se vrati u reprezentaciju i da mu je samo potrebna pauza

  • 0

Ljubitelji fudbala, a naročito navijači Argentine i fanovi Lionela Mesija, po svemu sudeći, mogu da odahnu, jer se Argentinac izgleda neće povući iz reprezentacije, kao što je to ranije rekao.

Naime, kako prenosi La Nasjon, iz izvora bliskom Mesiju, prva zvezda Arentine se predomislila kada je u pitanju odluka da se povuče iz dresa Gaučosa, kao što je to izjavio posle praza od Čilea. Navodno mu je samo potreban predah i pauza, ali to ne znači i trajno povlačenje iz reprezentacije.

>>> Ronaldo se konačno oglasio zbog Mesijevih suza i povlačenja iz reprezentacije

Nakon razgovora s nekoliko jakih izvora vrlo bliskih Mesiju, možemo da potvrdimo da nema reči zbogom, već samo trenutne pauze - ističe se u tekstu La Nasjona.

Za sada nije poznato kada bi Mesi mogao da se vrati, ali navode da je potpuno sigurno da će igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Mesijeve reči da se povlači iz reprezentacije izazvale su pravi šok u fudbalskom svetu, a naročito u Argentini, gde je počela žestoka kampanja kako bi se on ipak predomislio. Zvali su ga svi bitni ljudi te zemlje, od legendarnog Maradone, do predsednika zemlje, muzičara, gradonačelnika... Izgleda da im je na kraju i uspelo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA